Καστανίδης: Το ΠΑΣΟΚ μόνο του ή ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του «δεν μπορούν να κρατήσουν χαλινάρια στη Δεξιά…»

Καστανίδης: Το ΠΑΣΟΚ μόνο του ή ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του «δεν μπορούν να κρατήσουν χαλινάρια στη Δεξιά…»

Την ανάγκη «να πάμε σε συνολική επανίδρυση της Κεντροαριστεράς» υπογράμμισε, μιλώντας στο Κόκκινο ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης.

«Η ηγετική ομάδα (σ.σ. του ΠΑΣΟΚ) πρέπει να δει πιο ψύχραιμα τα πράγματα και να καταλάβει ότι η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς είναι ένας διαρκής αγώνας. Στον πρώτο γύρο δεν υπήρχε αμφιβολία ότι είχαμε προβάδισμα των υποψηφίων της ΝΔ. Υπάρχουν περιφέρειες που το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ ήταν χαμηλότερο από το ποσοστό των εθνικών εκλογών», επισήμανε ο Χάρης Καστανίδης, προσθέτοντας ότι «πλέον πρέπει να μιλάμε για σύνολη Κεντροαριστερά».

O Χάρης Καστανίδης υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ μόνο του ή ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του «δεν μπορούν να κρατήσουν χαλινάρια στη Δεξιά και σε δυσμενείς οικονομικές και εθνικές εξελίξεις», εξού και κατέληξε: «πρέπει να πάμε σε συνολική επανίδρυση της Κεντροαριστεράς». Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «δεν θέλει να την ορίσει, αλλά να ξεκινήσει η συζήτηση», ενώ πρόσθεσε ότι η συζήτηση αυτή μπορεί να καταλήξει σε προγραμματικό διάλογο ή και παραπέρα: «μπορεί να φτάσουμε σε ένα μετωπικό σχήμα στις Ευρωεκλογές ή ακόμη και σε ένα ελληνικό Επινέ», όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

 

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter