Καταγγελία κατοίκου Δροσιάς: Φύγαμε από το σπίτι μας γιατί δεν έχουμε ρεύμα εδώ και τέσσερις ημέρες

Καταγγελία κατοίκου Δροσιάς: Φύγαμε από το σπίτι μας γιατί δεν έχουμε ρεύμα εδώ και τέσσερις ημέρες

Την αγανάκτησή του εξέφρασε κάτοικος της Δροσιάς στο documentonews.gr για το γεγονός αρκετές γειτονιές της περιοχής βρίσκονται στο σκοτάδι έπειτα από τέσσερις ημέρες, αλλά και για την έλλειψη βοήθειας από την Πολιτεία.

Ο κ. Παπαχριστοφίλου, κάτοικος Δροσιάς, καταγγέλλει στο documentonews.gr το γεγονός πως η γειτονιά του στη Δροσιά έχει μείνει χωρίς ρεύμα από την Κυριακή, με τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση να μην έχουν αποκατασταθεί μέχρι αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Μάλιστα, σημειώνει ότι ο ίδιος έχει αναγκαστεί να εγκαταλείψει την οικία του λόγω των προβλημάτων, διαμένοντας προσωρινά σε ξενοδοχείο της Αθήνας, αναμένοντας την αποκατάσταση του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, για να μπορέσει εκείνος και ορισμένοι γείτονες να φύγουν από τη γειτονιά, αναγκάστηκαν να καλέσουν γκρέιντερ ώστε να καθαριστούν οι γύρω δρόμοι από το χιόνι, πληρώνοντας από την τσέπη τους.

Ο κ. Παπαχριστοφίλου καταλήγει σημειώνοντας ότι η υπομονή των κατοίκων της Δροσιάς έχει εξαντληθεί και το συναίσθημα που επικρατεί είναι η αγανάκτηση.

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία κατοίκου Αγίου Στεφάνου: Είμαστε στο σκοτάδι εδώ και τρεις ημέρες και χωρίς νερό

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter