Κατάρ: Μεγάλα πρόστιμα στους οπαδούς που δε θα φορούν μπλούζες

Κατάρ: Μεγάλα πρόστιμα στους οπαδούς που δε θα φορούν μπλούζες

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα μείνει στην ιστορία για τους αυστηρούς περιορισμούς του, καθώς θα εφαρμοστούν νόμοι που δεν συναντάει κανείς στην Ευρώπη ή την Αμερική.

Μία από τις απαγορεύσεις αφορά στο ντύσιμο των οπαδών που θα πάνε στη χώρα για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση. Για παράδειγμα δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς μπλούζες. Η παράβαση τιμωρείται με βαρύ πρόστιμο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι οπαδοί να μην φορούν μπλούζες, αφού ακόμη και τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 21 ως 26 βαθμούς κελσίου.

Η FIFA προειδοποίησε τους φιλάθλους ότι ακόμα και οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται σε δημόσιους χώρους στη συντηρητική μουσουλμανική χώρα.

«Οι επισκέπτες αναμένεται να καλύπτουν τους ώμους και τα γόνατά τους όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους όπως μουσεία και άλλα κυβερνητικά κτίρια. Τα μαγιό επιτρέπονται στις παραλίες και στις πισίνες των ξενοδοχείων. Οι φίλαθλοι που παρακολουθούν αγώνες θα πρέπει να σημειώσουν ότι δεν επιτρέπεται η αφαίρεση των φανελών στο γήπεδο», αναφέρει η σχετική οδηγία της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter