Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελιες Στίγκα από τον Αρειο Πάγο

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελιες Στίγκα από τον Αρειο Πάγο
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα από Άρειο Πάγο για τις καταγγελιες του Βασίλη Στίγκα για τα όσα συμβαίνουν στους Σπαρτιάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ertnews, ο Βασίλης Στίγκας έχει κληθεί από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλινη, να καταθέσει την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, στις 10.00,

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών που βρίσκονται υπό διάλυση είχε καταγγείλει ότι ορισμένοι από τους βουλευτές του κόμματός του, που είναι υποστηριζόμενοι από τον καταδικασθέντα με την Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε.

Σε απάντησή τους έντεκα βουλευτές των Σπαρτιατών είχαν καταφερθεί εναντίον του κ. Στίγκα λέγοντας ότι «όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος».

Η σύγκρουση του Βασίλη Στίγκα με το σύνολο των βουλευτών του, που δεν κάθησαν στα έδρανα της Βουλής για να ακούσουν την ομιλία του, ξεκινάει από την υποστήριξη από και προς τον φυλακισμένο νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη που καθοδηγεί από το κελί το ακροδεξιό κόμμα.

Διαβάστε επίσης: «Σπαρτιάτες»: Πλαστή θεωρεί την ανακοίνωση των βουλευτών του ο Στίγκας

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter