Κέιτ Μίντλετον: Θρίλερ με την πρώτη δημόσια εμφάνισή της – Τι δήλωσε ο θείος της

Κέιτ Μίντλετον: Θρίλερ με την πρώτη δημόσια εμφάνισή της – Τι δήλωσε ο θείος της

Μετά την είδηση για την μυστηριώδη επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον στην κοιλιακή χώρα, την απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να εκτελεί λιγότερα δημόσια καθήκοντα τις τελευταίες εβδομάδες, οι θεωρίες συνωμοσίας κατέκλυσαν το διαδίκτυο για την υγεία της μέλλουσας βασίλισσας.

Αν και η αρχική ανακοίνωση ανέφερε πως η Κέιτ Μίντλετον, μετά από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στις 16 Ιανουαρίου, θα αναρρώσει στην εξοχική κατοικία Adelaide Cottage, στο πλευρό του συζύγου και των τριών παιδιών της ενώ θα επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις μετά το Πάσχα των Καθολικών, μια νέα ανακοίνωση από το βρετανικό υπουργείο Άμυνας δημιούργησε μεγαλύτερη ανησυχία για την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας.

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως η Κέιτ Μίντλετον θα δώσει το παρών στην στρατιωτική παρέλαση Trooping the Colour για τα γενέθλια του μονάρχη, στις 8 Ιουνίου. Ο βρετανικός Τύπος αντέδρασε, αφού αρμόδιο να ανακοινώνει τις επίσημες εμφανίσεις του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι μόνο το παλάτι του Κένσινγκτον και τελικά, η επίμαχη ανάρτηση από τον επίσημο ιστότοπο του βρετανικού Στρατού κατέβηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Εν τω μεταξύ, ο Γκάρι Γκόλντσμιθ, θείος της Κέιτ Μίντλετον, εμφανίστηκε στο Celebrity Big Brother στο ITV και μίλησε για τη ανιψιά του. «Η Κέιτ έχει την καλύτερη φροντίδα στον κόσμο», τόνισε ο ίδιος, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει περαιτέρω για την υγεία της λόγω του «ιατρικού απορρήτου».

Υπήρξαν πολλές εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά τα τελευταία γεγονότα. Αυτός είναι ο λόγος που το Παλάτι έσπασε τελικά τη σιωπή του αναφορικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, καθώς εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι η πριγκίπισσα εστιάζει «στη δουλειά της και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», σύμφωνα με την εφημερίδα independent.

Διαβάστε επίσης

Κέιτ Μίντλετον: Γιατρός εξηγεί τι επέμβαση μπορεί να έκανε – «Δεν πρόκειται για κάτι μικρό»

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της – Η σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά

Σοκ στη Βρετανία: Στο νοσοκομείο για επέμβαση στην κοιλιά η Κέιτ Μίντλετον, για προστάτη ο Βασιλιάς Κάρολος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter