Κινδυνολογία και εξυπνακισμοί αντί απαντήσεων από τον Μητσοτάκη στην Άρτα

Κινδυνολογία και εξυπνακισμοί αντί απαντήσεων από τον Μητσοτάκη στην Άρτα
Πηγή: Facebook/Screenshot

Κινδυνολογία, εξυπνακισμούς, παροχολογία και ωραιοποίηση της πραγματικότητας ήταν για ακόμη μια φορά τα δομικά στοιχεία της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Άρτα, στο πλαίσιο συγκέντρωσης της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε όπως αναμενόταν πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στα προεκλογικά του σποτ «δείχνει μία υποτιθέμενη μαυρίλα, που όμως δεν υπάρχει», ενώ κατέφυγε στην γνώριμη πρακτική της κινδυνολογίας υπενθυμίζοντας «την Ελλάδα του 2015 με τις κλειστές τράπεζες, την καθήλωση, τις περικοπές στις συντάξεις», σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συσπειρώσει τη βάση της ΝΔ.

Παράλληλα, σε ένα ακόμη ρεσιτάλ κρύου χιούμορ αναφέρθηκε στο Αθαμάνιο, το χωριό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να ετοιμαστεί για μία ακόμη ήττα και μάλιστα εντός έδρας».

Από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη δεν έλειψε για ακόμη μια φορά η πατριδοκαληπεία και το φλερτ με το ακροδεξιό ακροατήριο. «Η Ελλάδα από χώρα σκορποχώρι έγινε πατρίδα ισχυρή σε αέρα, γη και θάλασσα» είπε αναλυτικά ο απερχόμενος πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι το μήνυμα που στέλνει και προς τις Βρυξέλλες είναι ότι ο φράχτης στον Έβρο θα επεκταθεί.

«Η πρώτη μου προτεραιότητα, όπως στάθηκα απέναντί σας το 2019 και σας είπα ότι θα μειώσω φόρους και εισφορές, έτσι στέκομαι απέναντί σας και σας λέω ότι θα αυξηθούν οι μισθοί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα 25%. Ο μέσος μισθός θα μπορεί να πάει στα 1500 ευρώ και ο κατώτατος μισθός στα 950 ευρώ», επισήμανε ακόμη ο ίδιος, την ώρα που η Ελλάδα κρατάει τα πρωτεία σε ό,τι αφορά τους αρνητικούς δείκτες που αφορούν τη νεανική ανεργία και την απασχόληση γενικότερα εντός των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε επίσης:

Κρεσέντο παραπληροφόρησης από Μητσοτάκη: Τα Μνημόνια τα έφερε ο… ΣΥΡΙΖΑ

«Κρυφτό» από Μαξίμου για το σχέδιο Μητσοτάκη με το ακροδεξιό δεκανίκι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter