Κινηματογραφική σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού στα Ιωάννινα

Κινηματογραφική σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού στα Ιωάννινα

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός επικίνδυνου κακοποιού στα Ιωάννινα, τον οποίο αναζητούσε η Interpol. Όπως μετέδωσε το ertnews.gr, όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας 22 Μαΐου. Αστυνομικοί έκαναν σήμα να σταματήσει όχημα στην περιοχή Ελεούσα Ιωάννινων, ωστόσο, ο οδηγός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη. Στην προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη ο οδηγός χτύπησε τρία οχήματα και στην οδό Βορείου Ηπείρου εγκλωβίστηκε σε φανάρι. Συνελήφθη ο οδηγός και άλλα δύο άτομα.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι πρόκειται για 24 χρόνο κακοποιό αλβανικής καταγωγής, τον οποίο καταζητεί η αλβανική αστυνομία ως μέλος εγκληματικής ομάδας. Κατηγορείται για δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών στην Αλβανία.

Ο οδηγός του οχήματος, που ήρθε από την Αθήνα να παραλάβει τον επικίνδυνο κακοποιό και ακόμη ένα άτομο από αφύλακτη διάβαση στα σύνορα, είχε και αυτός απασχολήσει της αστυνομικές αρχές το 2021, όταν είχε τραυματιστεί από πυρά τα οποία είχαν ως στόχο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό Θηβών, πριν 2 χρόνια.

Το τρίτο άτομο που συνελήφθη, απασχολεί της αλβανικές αρχές σε εθνικό επίπεδο, ενώ για τον 24χρονο επικίνδυνο κακοποιό υπήρχε ερυθρά αγγελία αναζητήσεων από την Interpol.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter