Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης αρνείται ότι έδινε σε «πελάτες» γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης

Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης αρνείται ότι έδινε σε «πελάτες» γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης

Μετά και το βούλευμα κόλαφος τόσο για τον Μίχο όσο και τη μητέρα της 12χρονης για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης του ανήλικου κοριτσιού, σύμφωνα με το οποίο οι δικαστές αποφάσισαν να παρατείνουν την κράτηση της 37χρονης μητέρας, η συνήγορος υπεράσπισής της, Μίνα Καούνη, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι το εν λόγω βούλευμα διατάχθηκε «παράτυπα» και «αναιτιολόγητα».

Την ίδια στιγμή, η κα. Καούνη επισημαίνει ότι:

«Όσον αφορά στα τελευταία δημοσιεύματα στα ΜΜΕ ότι η ίδια έστελνε γυμνές φωτογραφίες της κόρης της σε ”πελλάτες” τονίζουμε κατηγορηματικά την αναλήθεια των δημοσιευμάτων». 

Μάλιστα, η συνήγορος υπεράσπισης της 37χρονης μητέρας τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι «ουδέποτε στην σχηματιθείσα δικογραφία, ανιχνεύθηκε στη δική της κινητή συσκευή, σχετική με την παραπάνω κατηγορία φωτογραφία ή βίντεο»,  ενώ προσθέτει ότι «ουδέν στοιχείο εκ της σχηματιθείσας εις βάρος της δικογραφίας αποκαλύπτει την εμπλοκή της στην παρούσα ποινική υπόθεση» και αναφέρει ότι «η δε όλη ποινική διαδικασία εκκίνησε κατόπιν καταγγελίας που υπέβαλε η ίδια στη ΓΑΔΑ και στο αρμόδιο τμήμα προστασίας ανηλίκων για πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης της».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται και η στάση που έχει δείξει η 12χρονη απέναντι στη μητέρα της, η οποία όπως επισημαίνει η κα. Καούνη «αποζητά την μητέρα της και κραυγάζει εξαρχής ότι εκείνη αγνοούσε τα όσα φριχτά της συνέβαιναν», ενώ σημειώνεται πως και τα υπόλοιπα παιδιά τάσσονται υπέρ της αθωότητας της μητέρας τους.

Η Μίνα Καούνη τονίζει επίσης στην ανακοίνωσή της ότι η μητέρα θα έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό της 12χρονης κόρη της «ως βασικός πυλώνας στην μακρά και επώδυνη διαδικασία της ψυχικής επούλωσης, όπως προτείνουν, άλλωστε, και οι ειδικοί».

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου των συνηγόρων υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης

Διαβάστε σχετικά: Κολωνός: Βούλευμα κόλαφος για Μίχο και μητέρα 12χρονης – Παραπέμπονται σε δίκη 26 άτομα

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter