Κολωνός: Προθεσμία πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι παιδοβιαστές της 12χρονης

Κολωνός: Προθεσμία πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι παιδοβιαστές της 12χρονης

Προθεσμία έλαβαν και οι τρεις κατηγορούμενοι παιδοβιαστές της 12χρονης από τον Κολωνό προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη.

Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης – Έρχεται νέος κύκλος ενταλμάτων σύλληψης (Photos)

Οι ισχυρισμοί του 33χρονου

Ο 33χρονος κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και υποστηρίζει ότι έχει διανοητικό πρόβλημα.

Συμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού με τη 12χρονη, απο τα οποία πραγματοποιήθηκε τα δύο καθώς η τριτη συνάντηση ακυρώθηκε μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε προβλημα με τη μεταφορά των χρημάτων και πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά ο οποίος είναι πια σε διαθεσιμότητα αφού υποστήριξε με τη σειρά του οτι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, πως πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Πρόβλημα υγείας όμως ισχυρίστηκε οτι έχει και ο 34χρονος κατηγορούμενος ο οποίος αρνήθηκε και εκείνος τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter