Κολωνός: Ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τη 12χρονη – «Συνεύρεση» βάπτισε ο Μίχος τους βιασμούς

Κολωνός: Ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τη 12χρονη – «Συνεύρεση» βάπτισε ο Μίχος τους βιασμούς
Δίκη για την υπόθεση της μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ξεκίνησε σήμερα, κεκλεισμένων των θυρών, η αποδεικτική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνας για την τερατώδη υπόθεση βιασμών και μαστροπείας σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, με βασικό κατηγορούμενο τον πολιτικό παράγοντα της περιοχής, Ηλία Μίχο.

Πρώτη μάρτυρας κατέθεσε η θεία του ανήλικου θύματος που ήταν αυτή που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στη 12χρονη με αποτέλεσμα να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και να αποκαλυφθεί όλο το βασανιστήριο που ζούσε το κοριτσάκι από τον… καλό κύριο Ηλία Μίχο, ο οποίος τη βίαζε αλλά και την εξέδιδε σε πλήθος ασυνείδητων «πελατών».

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Στο Εφετείο κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η δίκη – Πρώτη μάρτυρας η θεία της 12χρονης

Για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά 26 άτομα, ανάμεσα στα οποία είναι και η μητέρα του κοριτσιού που αρνείται, όπως της αποδίδεται, ότι εξωθούσε και η ίδια το παιδί της στην πορνεία.

Απ΄την πλευρά του ο Ηλίας Μίχος αρνήθηκε και ενώπιον του δικαστηρίου τις κατηγορίες που του αποδίδονται, και φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε επαφές μαζί της, βαπτίζοντας τους βιασμούς ως… «σεξουαλική συνεύρεση».

Σε περίπτωση πάντως που το δικαστήριο αποδεχτεί σχετικό αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων, η 12χρονη θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις, όχι όμως δια ζώσης.

Οι ερωτήσεις θα διατυπωθούν γραπτά και το ανήλικο θύμα θα απαντήσει έχοντας τη στήριξη ψυχολόγου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter