Κολοσσός – Παναθηναϊκός 74-79: Άντεξε, «κέρδισε» και τον Γκριγκόνις (Videos)

Κολοσσός – Παναθηναϊκός 74-79: Άντεξε, «κέρδισε» και τον Γκριγκόνις (Videos)

Με πολύ μεγάλη δυσκολία νίκησε ο Παναθηναϊκός τον αξιόμαχο Κολοσσό στη Ρόδο: 74-79, ημίχρονο 37-40. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια του γ’ γύρου της Basket League.

O ελλιπής Koλοσσός του Κούρο Σεγούρα προηγήθηκε με 62-57 στο τέλος της γ’ περιόδου με τρίποντο του Περάντες, ανατρέποντας το 40-49 του 22ου λεπτού. Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε με καλάθι του Κέντρικ Ναν (74-75) στο τελευταίο λεπτό και σφράγισε τη νίκη με εύστοχες βολές των Λεσόρ, Γκριγκόνις στο φινάλε.

Ο Μάριους Γκριγκόνις, που σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε την επέκταση του συμβολαίου του για μία τριετία, ήταν ο κορυφαίος των «πρασίνων» με 21 πόντους και 6/6 τρίποντα. Διακρίθηκαν και οι Λεσόρ 15, Ναν 12, Ερνανγκόμεθ 6, Μήτογλου 6. O Εργκίν Αταμάν άφησε εκτός αποστολής τον Τζέριαν Γκραντ για να τον ξεκουράσει.

Από τον Κολοσσό, που έπαιξε χωρίς τον Γκάουντλοκ, ο Περάντες πέτυχε 16 πόντους, ο Μπράικοβιτς 15 και ο Σίτου 13.O Παναθηναϊκός προηγείται στην κατάταξη με ρεκόρ 22-1, ενώ ο Ολυμπιακός, που χθες νίκησε δύσκολα το Περιστέρι με 91-83, ακολουθεί με 22-2. Οι δύο “αιώνιοι” θα αναμετρηθούν τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Σε άλλον αγώνα για τον Top-6, ο Προμηθέας συνέτριψε τον Άρη με 84-51. O νεοφερμένος Χάμιλτον ήταν ο πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, ενώ ο Ετσενίκε πρόσθεσε 14 και ο Ρέινολντς 13.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Εκπαιδευμένοι σκύλοι ξεψαχνίζουν το οικόπεδο στη Λάρισα – «Εάν υπάρχουν ανθρώπινα υπολείμματα θα τα εντοπίσουμε»

Εγιναν… 41 τα ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η «γαλάζια» Πιπιλή τρολάρει τις επιλογές Μητσοτάκη για τις ευρωεκλογές

Απομνημονεύματα Σόιμπλε: Το παρασκήνιο για Βαρουφάκη, Grexit, δημοψήφισμα και η «αναγνώριση» Τσίπρα

Ντόναλντ Τραμπ: Πώς σχεδιάζει να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία σε 24 ώρες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter