Κόνφερενς Λιγκ: Συνεχίζει στη νοκ άουτ φάση ο ΠΑΟΚ, παρά την γκέλα του με την Αμπερντίν (2-2)

Κόνφερενς Λιγκ: Συνεχίζει στη νοκ άουτ φάση ο ΠΑΟΚ, παρά την γκέλα του με την Αμπερντίν (2-2)

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να συνεχίσει το εντυπωσιακό του σερί στο Κόνφερενς Λιγκ (μετρούσε έξι νίκες), καθώς παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 2-2 στην Αμπερντίν. Παρόλα αυτά ο Δικέφαλος εξασφάλισε τουλάχιστον τη δεύτερη θέση και θα συνεχίσει στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Η σκωτσέζικη ομάδα στο 14’ έπιασε στον ύπνο τον ΠΑΟΚ και προηγήθηκε στο σκορ. Από δεξιά ο Ντέβλιν έκανε το γύρισμα, ο Κουλιεράκης απέτυχε να διώξει την μπάλα και ο Λόπες που γύρισε ωραία το σώμα του με σουτ νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-0.

Ο Δικέφαλος αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση στο 23’. Οι Τάισον -Ντεσπόντοφ έκρυψαν την μπάλα, ο Βούλγαρος έδωσε ασίστ στον Τάισον κι αυτός αμαρκάριστος έκανε το 1-1.

Στο 28’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Μπάμπα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ρούμπεζιτς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στο δεξί δοκάρι της εστίας της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έχασε άλλες δύο ευκαιρίες με τους Σβαμπ (37’) και Τόμας (42’).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν διαδοχικές ευκαιρίες με τους Κωνσταντέλια (46’), Κουλιεράκη (47’). Το γκολ ήρθε τελικά στο 67’ με κεφαλιά του Σαμάτα (2-1), αλλά ο Αμπερντίν απάντησε σχεδόν άμεσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 70’ του Μακγκράθ που ισοφάρισε.

Ο Αλβανός διαιτητής Γιουτζίν Τζάτζα έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Κουλιεράκη, Χέιζ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (82’ Κετζιόρα), Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Μπάμπα (85΄Ράφα Σοάρες), Τσιγγάρας (65’ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (82’ Ζίφκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας (65’ Σαμάτα).

Αμπερντίν: Ρος, Ντέβλιν, Μακένζι, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν, Μακγκράθ (79’ Μιόβσκι), Μπάρον, Σάινι (61’ Πολβάρα), Ντούνκαν (61’ Χέιζ), Λόπες (85’ Σόκλερ).

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter