«Κόπηκαν» τέσσερις από την Εθνική μπάσκετ, σε αναμονή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Κόπηκαν» τέσσερις από την Εθνική μπάσκετ, σε αναμονή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με τέσσερις παίκτες λιγότερους συνεχίζει η Εθνική Ανδρών την προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ, αφού «κόπηκαν» από τον Δημήτρη Ιτούδη οι Λευτέρης Μαντζούκας, Δημήτρης Φλιώνης, Νίκος Χουγκάζ και Βαγγέλης Ζούγρης.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ο μοναδικός τραυματίας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Η Εθνική θα δώσει μέσα στην εβδομάδα τα δύο πρώτα φιλικά της, με αντίπαλο τη Σλοβενία: την Τετάρτη στη Λιουμπλιάνα και την Παρασκευή στην Αθήνα, στην τιμητική βραδιά για τον Νίκο Γκάλη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τη θεραπεία του μακριά από την ομάδα. «Θέλει πολύ να παίξει και δεν κοιμάται τα βράδια», είπε ο αδελφός του, Θανάσης, στη σημερινή συνάντηση των διεθνών με τους δημοσιογράφους.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε τα εξής σχετικά με το φλέγον θέμα:  «Η σχετική ερώτηση οφείλει να απευθύνεται στον γιατρό μας και στους γιατρούς των Μπακς. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι κάνει προσπάθεια και θα επανεξεταστεί σύντομα και θα έχουμε μια τελική απόφαση, αν προλαβαίνει ή όχι. Έχουμε να κάνουμε με έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και η αναμονή είναι δικαιολογημένη. Πόσο μπορεί μία ομάδα να περιμένει τον καλύτερο αθλητή στον κόσμο; Θα περιμένουμε αλλά δεν γνωρίζω αν η ενημέρωση θα είναι πριν τους αγώνες με τη Σλοβενία ή μετά».

Οι αγώνες της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ της Μανίλα αρχίζουν στις 26 Αυγούστου, ενώ το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter