Κοραλία Καράντη: Για εμένα ο γιος μου ήταν το νούμερο ένα στη ζωή μου (Video)

Κοραλία Καράντη: Για εμένα ο γιος μου ήταν το νούμερο ένα στη ζωή μου (Video)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν η Κοραλία Καράντη. Η πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής σειράς «Famagusta» στο πρόσωπο της Χριστίνας, της ηρωίδας που υποδύεται, αναγνωρίζει στοιχεία από την προσωπικότητα της γιαγιάς της.

«Η γιαγιά μου δεν είχε χάσει ένα παιδί, αλλά είχε μεγάλες απώλειες στη ζωή της, που κουβαλούσε πάντα. Ενώ ήταν λειτουργική, πάντα μέσα της μπορούσες να διακρίνεις αυτή τη μαύρη τρύπα. Ήταν ζωγραφισμένη πάνω της. Δεν είναι μόνο η γιαγιά μου. Η Χριστίνα είναι ένα πρόσωπο που μπορούμε πάνω της να προβάλουμε τα πρόσωπα των γυναικών που έχουν τραυματιστεί από πόλεμο».

Για την τηλεοπτική σχέση της με τον Ανδρέα (Γιάννης Μπέζος) είπε:

«Έχουν μία τόσο γλυκιά σχέση, υπέροχη, από αυτές που ζηλεύεις να τις βλέπεις. Είναι σπάνιο να δεις ανθρώπους να αγαπιούνται τόσο πολύ, για τόσα πολλά χρόνια, με αυτή την αυταπάρνηση του εαυτού, να ζεις και να προστατεύεις πρώτα τον άλλον και μετά τον εαυτό σου».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της:

«Για μένα ο γιος μου ήταν πρωταρχικό θέμα, ήταν το νούμερο ένα στη ζωή μου. Γι’ αυτό κι όταν έμεινα έγκυος αποτραβήχτηκα από τη δουλειά μου, όπως και όταν μπήκε ο γιος μου στην εφηβεία. Ήθελα να είμαι παρούσα και βοηθητική απέναντί του».

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Η Αιμιλία Υψηλάντη αποκαλύπτει τη συνέχεια της σειράς (Video)

Γιώργος Μαργαρίτης: Ο τζόγος και η δολοφονία Παναγούλη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter