Παραιτήθηκε η εν ενεργεία βουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε η εν ενεργεία βουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν η Ειρήνη Αγαθοπούλου, εν ενεργεία βουλεύτρια του κόμματος στο νομό Κιλκίς.

Η κ. Αγαθοπούλου ανακοίνωσε την απόφαση της στο πλαίσιο συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ δήλωσε ότι η απόφασή της σχετίζεται με την παρουσία του Παύλου Τονικίδη στα ψηφοδέλτια του νομού, ο οποίος, σημειωτέον, έχει διατελέσει και Πρόεδρος του τοπικού Επιμελητηρίου.

Αναλυτικότερα, η Ειρήνη Αγαθοπούλου εισηγήθηκε να επανεξεταστεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στο νομό πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα. Βέβαια, παρότι η πρόταση της βουλεύτριας απορρίφθηκε, πληροφορίες του DOCUMENTO αναφέρουν ότι πληθώρα κεντρικών πολιτικών στελεχών πίεσαν την ίδια να παραμείνει στα ψηφοδέλτια και να μην αποχωρήσει.

Τελικώς, με το σώμα της Κεντρικής Επιτροπής να αποφασίζει να μη κάνει δεκτή την πρόταση της ίδιας για επανεξέταση των ψηφοδελτίων εξαιτίας της υποψηφιότητας του κ. Τονικίδη, η κ. Αγαθοπούλου πλέον βρίσκεται εκτός ψηφοδελτίων.

Παρόλα αυτά, να σημειωθεί, ότι πληροφορίες του DOCUMENTO αναφέρουν ότι «καμιά πόρτα δεν έκλεισε οριστικά», και ως εκ τούτου, δεν θα είναι καθόλου απίθανο να δούμε την ενεργεία βουλεύτρια να δίνει ξανά τη μάχη στο πλευρό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter