Κραυγή αγωνίας εθελοντή στη Νέα Αγχίαλο: «Χρειαζόμαστε βοήθεια – Θα θρηνήσουμε θύματα» (Video)

Κραυγή αγωνίας εθελοντή στη Νέα Αγχίαλο: «Χρειαζόμαστε βοήθεια – Θα θρηνήσουμε θύματα» (Video)

Εφιαλτική είναι η κατάσταση στη Νέα Αγχίαλο, όπου μαίνεται η πυρκαγιά, ενώ ακούγονται συνεχώς εκρήξεις από το πυρομαχικά τα οποία είναι θαμμένα σε αποθήκες μέσα στο βουνό, απέναντι από το αεροδρόμιο.  Οι κάτοικοι, έχουν τρομοκρατηθεί από τις εκρήξεις και εκκενώνουν την περιοχή με κάθε μέσο, ακόμη και δια θαλάσσης, με τις εικόνες από το λιμάνι της Νέας Αγχιάλου να είναι συγκλονιστικές.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η μαρτυρία εθελοντή στην περιοχή, ο οποίος τόνισε στο mega ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς δεν υπάρχει κανένας να βοηθήσει κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

«Έδιωξα τη μητέρα μου γιατί έχει αναπνευστικά προβλήματα. Υπάρχει πρόβλημα, σκάνε βλήματα F-16. Στα επόμενα 50 μέτρα υπάρχει βενζινάδικο. Δεν υπάρχουν οχήματα δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει. Υπάρχουν κατοικίες και άνθρωποι.. Χρειαζόμαστε άμεση βοήθεια, θα θρηνήσουμε θύματα. Παιδιά υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει άνθρωπος στον δρόμο, έσβηνα μόνος μου τις αναζωπυρώσεις με κλαδιά. Δεν υπάρχει πυροσβέστης, δεν υπάρχει τίποτα. Το βράδυ αναμένεται δύσκολο. Δεν μπορείς να αναπνεύσεις, λύνουμε σκυλιά και ζώα για να μην καούν…» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter