Κυνικός Σταϊκούρας – Δικαιολόγησε γιατί με κυβέρνηση ΝΔ τα funds παίρνουν «κοψοχρονιά» τα κόκκινα δάνεια (Video)

Κυνικός Σταϊκούρας – Δικαιολόγησε γιατί με κυβέρνηση ΝΔ τα funds παίρνουν «κοψοχρονιά» τα κόκκινα δάνεια (Video)

Πρωτοφανής επίδειξη κοινωνικής αναλγησίας από τον Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος εξήγησε με κυνικό τρόπο γιατί η ΝΔ παραχωρεί «κοψοχρονιά» τα κόκκινα δάνεια σε funds αντί να υπάρξει διαπραγμάτευση με τους πολίτες.

«Εφόσον τα δάνεια μας πωλούνται πάμφθηνα στα funds, γιατί δεν μπορούν να πουληθούν σε εμάς το ίδιο φθηνά και να γίνει κούρεμα;» ρώτησε πολίτης τον Χρήστο Σταϊκούρα το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη συνάντηση του πρώην υπουργού με κατοίκους στην Κομοτηνή, όταν άνοιξε η συζήτηση για το ζήτημα των στεγαστικών δανείων των Παλιννοστούντων Ποντίων.

«Είναι εύλογος ο προβληματισμός σας, άστοχος, και θα σας εξηγήσω γιατί. Διότι εγώ που πληρώνω κανονικά το δάνειό μου στην Τράπεζα θα σταματήσω να το πληρώνω. Εσείς δεν πληρώνετε και λέτε το δάνειό μου κάνει 100, πουλιέται στα 20, δώσε μου το δικαίωμα να το πάρω στα 30 και τελειώσαμε. Εγώ πληρώνω κανονικά το δάνειο, πληρώνω 100 -το πληρώνω όμως-. Θα σταματήσω κι εγώ να το πληρώνω, δεν θα πληρώνει κανένας τα δάνεια για να πάνε στα 20 και να το πάνε στα 30», ανέφερε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Μάλιστα σημείωσε ότι στις υπόλοιπες χώρες υπάρχει πρόβλεψη μέχρι 24 δόσεων, «ούτε καν 36».

«Δεν θέλουμε να χρωστάμε, θέλουμε να τα δώσουμε», απάντησαν άλλοι παρευρισκόμενοι στον Χρήστο Σταϊκούρα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter