Κύπελλα Ευρώπης: Κληρώνει για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Κύπελλα Ευρώπης: Κληρώνει για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Στη Νιόν της Ελβετίας διεξάγονται το μεσημέρι (13/12) οι κληρώσεις των τριών ευρωπαϊκών Κυπέλλων, εκεί όπου οι ομάδες, με πρώτους και καλύτερους τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση των διοργανώσεων.

Αρχικά στις 13.00 θα διεξαχθεί η κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στην οποία οι πρώτοι των ομίλων, δηλαδή Άγιαξ, Μπάγερν, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Λιλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίζουν ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση των ομίλων, δηαλή τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Τσέλσι, Ίντερ, Παρί Σεν Ζερμέν, Σάλτσμπουργκ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Βιγιαρεάλ.

Τα πρώτα παιχνίδια των συλλόγων θα διεξαχθούν 15-16 και 22-23 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 8-9 και 15-16 Μαρτίου, ενώ η κλήρωση των προημιτελικών θα γίνει στις 18 Μαρτίου.

Τα πλέι οφ του Europa League

Στις 14.00 θα ακολουθήσει η κλήρωση των πλέι οφ του Europa League με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει τον αντίπαλό του στη μάχη για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Οι ομάδες που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους στη διοργάνωση θα κληρωθούν με τις ομάδες που τερμάτισαν τρίτες στα γκρουπ του Champions League. Ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους σε αυτή τη φάση. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι των «ερυθρολεύκων» είναι: Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ, Σέριφ, Μπαρτσελόνα, Αταλάντα, Σεβίλλη, Ζενίτ.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος μία εβδομάδα (24/2) αργότερα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Τα πλέι οφ της Conference League

Στις 15.00 θα γίνει και η κλήρωση των πλέι οφ της Conference League με τη συμμετοχή και του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σέλτικ, Φενέρμπαχτσε, Λέστερ, Μαρσέιγ, Μίντιλαντ, Αϊντχόφεν, Ραπίντ, Βιέννης, Σπάρτα Πράγας, ομάδες δηλαδή, που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων τους στο Europa League.

Και εδώ τα πρώτα ματς θα γίνουν 17 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 24 του ίδιου μήνα με τον ΠΑΟΚ να ΄χει τη ρεβάνς στην Τούμπα. Και εδώ, ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους σε αυτή τη φάση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter