Κύπελλο Ελλάδας: Αβαντάζ πρόκρισης για τον Ολυμπιακού που επικράτησε 1-0 επί του Άρη

Κύπελλο Ελλάδας: Αβαντάζ πρόκρισης για τον Ολυμπιακού που επικράτησε 1-0 επί του Άρη

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στο Κύπελλο Ελλάδας τον Άρη με το ίδιο σκορ (1-0) όπως και στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή στο “Καραϊσκάκη” και πήρε ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του θεσμού.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και η ομάδα που θα προκριθεί στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ – Πανσερραϊκού.

Στο πρώτο ημίωρο ο Αρης με κινητήριο μοχλό τον Μαντσίνι ήταν εκείνος που δημιουργούσε κινδύνους στην εστία του Τζολάκη, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τα πατήματα του. Στο 10′ ο Αμπουμπακάρ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και στο 16′ ο Αρης βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ του Αμπουμπακάρ. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 30′ όταν από έξοχη προσπάθεια του Ανδρούτσου ο Γκάρι Ροντρίγκες με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τον Ελ Αραμπί να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 56′ για το 2-0. Μετά το 75′ το ματς πήρε φωτιά με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίς για γκολ.

Ο Άρης στο 79′ είχε δοκάρι σε προβολή του Καμάτσο και στο 80′ ο Τζολάκης έσωσε την κοντινή κεφαλιά του Φαμπιάνο. Ο Ολυμπιακός “απάντησε” με δυο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Μπουχαλάκη στο 89′ και στο 92′ και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Ο Πορτογάλος Μαρτίνς “κιτρίνισε” τους Βρουσάι, Ροντινέι.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος (64′ Ρέαμπτσιουκ), Ντόι, Ρέτσος, Βρουσάι (80′ Μπουχαλάκης), Σαμασέκου, Κασάμι (64′ Χάμες), Χουάνγκ, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες (69′ Ροντινέι), Ελ Αραμπί (69′ Μπακαμπού).

Άρης:Κουέστα, Οντουμπάτζο (46′ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα, Γκαρσία (46′ Καμάτσο), Μαντσίνι (69′ Μαντσίνι), Ιτούρμπε (65′ Πάλμα), Αμπουμπακάρ (35′ Γκρέι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter