Θερμή υποδοχή Κασσελάκη στην Άρτα: «Στις 9 Ιουνίου ο λαός θα δώσει απάντηση στην αδικία» (Photos – Video)

Θερμή υποδοχή Κασσελάκη στην Άρτα: «Στις 9 Ιουνίου ο λαός θα δώσει απάντηση στην αδικία» (Photos – Video)
Φωτογραφία: Αrta2day

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλασσαν οι πολίτες της Άρτας στον Στέφανο Κασσελάκη. Σύμφωνα με το τοπικό arta2day, άτομα κάθε ηλικίας τον σταματούσαν για να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς στο επιμελητήριο, περπάτησε στον πεζόδρομο της Σκουφά και επισκέφθηκε τον βυζαντινό Ναό της Παναγίας Παρηγορήτριας, όπου και ξεναγήθηκε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε και το ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που ξεκίνησε την καριέρα της ως ακτινολόγος η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία και τον συνοδεύει. Μαζί είναι και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Μυρτώ Κοροβέση και Μάριος Κάτσης.

«Έχουμε απέναντί μας ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας, που θέλει να αποπροσανατολίσει τον λαό και να πει πως μόνο οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ είναι εγγύηση για την ανάπτυξη. Όμως ο λαός ξέρει πολύ καλά ότι αυτό που βιώνει είναι μια τεράστια αδικία, μια οικονομική και κοινωνική ανασφάλεια, η οποία πρέπει κάποια στιγμή να πάρει απάντηση από τους Έλληνες πολίτες. Και αυτή η στιγμή θα είναι στις 9 Ιουνίου» τόνισε μιλώντας στα ΜΜΕ.

«Πλέον η πολιτική ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι η ηγεσία της κοινωνικής αντιπολίτευσης για να αλλάξουμε τη χώρα» είπε και προκάλεσε τους κυβερνώντες να «έρθουν αδιαμεσολάβητα στην κοινωνία, όπως κάνουμε και εμείς».

«Η Ελλάδα είναι σκληρή χώρα για όσους ζουν έξω από το σύστημα» επεσήμανε μεταξύ άλλων…




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter