Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, 0-1 τον Ατρόμητο

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, 0-1 τον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός την πρώτη του φετινή νίκη εκτός έδρας την σημείωσε στο Κύπελλο με νίκη 1-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι και με την οποία πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην περιοχή του Ατρομήτου που είχε δώσει χώρο και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Κουλούρη στο 6’ κι οι «πράσινοι» απάντησαν με κεφαλιά του Καρλίτος στο 17’ λίγο άουτ. Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελείωνε χωρίς γκολ, όμως στο 38’ ο Χατζηγιοβάνης γύρισε ιδανικά τη μπάλ στην περιοχή και ο Καρλίτος από κοντά έκανε το 0-1. Αυτό ήταν το 9ο τέρμα του Ισπανού φέτος σε οκτώ παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση αλλά ο Παναθηναϊκός έδιωχνε εύκολα τους κινδύνους και μάλιστα ήταν εκείνος που έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηγιοβάνη για το 0-2 στο 63’ αλλά έσωσε την εστία του ο Γιαννιώτης. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στους «16».

Ο διαιτητής Ευαγγέλου «κιτρίνισε» τους Αλεξανδρόπουλο, Κωτσόπουλο, Κώτσιρα, Σάρλια.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (60’ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Μαυρομμάτης (76’ Αθανασίου), Γκαλβάο, Νάτσος (70’ Ντένιτς), Σάλομον, Καρτάλης (76’ Μπεντινέλι), Κωτσόπουλος (70’ Τζαβίδας), Κουλούρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ (80’ Σάντσες), Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (90’ Πούγγουρας), Παλάσιος (69’ Βιτάλ), Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter