Κύπελλο: Πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό από τον Παναθηναϊκό, νίκησε 1-0 τη Λαμία

Κύπελλο: Πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό από τον Παναθηναϊκό, νίκησε 1-0 τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού με τη Λαμία στην Λεωφόρο έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες και τελικά επικράτησε με το ισχνό 1-0. Το τριφύλλι με τη νίκη του απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, ωστόσο όλα θα κριθούν σε μία εβδομάδα στη ρεβάνς.

Οι πράσινοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 2’. Μετά από σέντρα του Γκατσίνοβιτς από δεξιά, ο Αϊτόρ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Στο 13’ ο Σαράνοφ τραυματίστηκε από τον Μαζουλουξή και το ματς διεκόπη για πέντε λεπτά. Στον τερματοφύλακα της Λαμίας έγιναν ράμματα στο σαγόνι για να μπορέσει να συνεχίσει το ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 19’. Ο Κώτσιρας πέρασε κάθετη πάσα στον Ιωαννίδη, ο οποίος με άψογο αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου έχασε άλλες τέσσερις ευκαιρίες με τους Ιωαννίδη (22’), Γκατσίνοβιτς (23’), Αϊτόρ (32’) και Παλάσιος (36’). Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 45’. Ο Νούνιες έβγαλε την σέντρα για τον Ελευθεριάδη, τον οποίο πρόλαβε ο Κώτσιρας και απομάκρυνε την μπάλα. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Νούνιες έκλεψε την μπάλα από τον Βέλεθ, τροφοδότησε τον Ταϊρόν, ο οποίος αν και αμαρκάριστος, αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρίες με τους Ιωαννίδη (48’, 63’), Παλάσιος (50’), Βέλεθ (57΄), Γκατσίνοβιτς (64’), Σένκεφελντ (73’). Στο 78’ ο Αϊτόρ βρέθηκε τετ α τετ με τον Σαράνοφ, ωστόσο δεν μπόρεσε να τον νικήσει και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι…

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κώτσιρα, Πέρεθ, Μαζουλουξή, Σαράνοφ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (72’ Καρλίτος), Γκατσίνοβιτς (72’ Μαουρίσιο), Παλάσιος, Αϊτόρ (80’ Βιτάλ), Ιωαννίδης (85’ Αλεξανδρόπουλος).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Μαζουλουξής (46’ Σιμόν), Λούκας, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Νούνιες, Μπεχαράνο (88’ Γκέντσογλου), Ταϊρόν (70’ Τζανδάρης), Ελευθεριάδης (70’ Ρόμανιτς), Καραμάνος (62’ Μανούσος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter