Κυρ Παντελής κι αυτός, με τον σταυρό στο χέρι…

Κυρ Παντελής κι αυτός, με τον σταυρό στο χέρι…

Το ότι ο φερόμενος ως βιαστής και προαγωγός της 12χρονης στα Σεπόλια ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας δεν ενδιαφέρει κανέναν και δεν έχει σημασία καμία. Είναι ηλίθιο να επιχειρείται πολιτικό παιχνίδι πάνω σε μια τόσο φρικιαστική ιστορία με θύμα ένα τόσο νεαρό κορίτσι. Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν ψηλοί, κοντοί, έξυπνοι, ηλίθιοι, άθεοι, χριστιανοί, καλοί άνθρωποι, κακοί άνθρωποι, φιλάνθρωποι και σίγουρα κλέφτες.

Το γεγονός ότι κάποτε κάποιοι είχαν κάνει θέμα στο δελτίο ειδήσεων ότι «μέλος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε με ‘κόκκινο’» δεν δικαιολογεί τίποτα…

*** Σημασία έχει αν ο 53χρονος έχει «άκρες» (είτε στη Νέα Δημοκρατία, είτε αλλού) και τον βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Γιατί και ο Λιγνάδης δεν ήταν, επίσημα τουλάχιστον, στη Νέα Δημοκρατία, αλλά τον φορητό του υπολογιστή τον πήραν έναν μήνα μετά και φυσικά δεν βρέθηκε τίποτα, καθώς είχε γίνει format. Δεν φαντάζομαι ότι θα είχε συμβεί το ίδιο σε οποιονδήποτε άλλον που δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και δεν έχει φιλίες με υπουργούς, πρωθυπουργούς κι άλλους ισχυρούς πολιτικούς.
Απλά, ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν τα ίδια και τώρα…

*** Για κάποιον λόγο, πάντως, δεν έχει δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής από την Αστυνομία το όνομα του 53χρονου χριστιανού και πρώην επιτρόπου σε εκκλησία, ούτε του 42χρονου συλληφθέντα, τους οποίους η 12χρονη έδειξε ως βιαστές της, μεταξύ τουλάχιστον 10 ατόμων.
Ούτε φυσικά δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 213 υποψήφιων «πελατών» που φέρεται να «ψάρεψε» ο 53χρονος επιχειρηματίας στο διαδίκτυο για να βιάσουν τη νεαρή κοπέλα με αντίτιμο 50-70 ευρώ.

*** Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε ότι «στην υπόθεση θα χυθεί άπλετο φως». Ελπίζω να μην είναι σαν το «φως» που έλεγε ο Μητσοτάκης ότι θα πέσει για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τελικά η υπόθεση βυθίστηκε στο σκοτάδι, με τα διεθνή ΜΜΕ να είναι στα «κάγκελα» επειδή τα δικά μας ήπιαν το αμίλητο νερό.

*** Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 53χρονος είχε χτίσει το προφίλ του κυρ Παντελή, του καλού οικογενειάρχη, κάτι στο οποίο βοήθησαν και οι ιδιότητες των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς του, της συζύγου του και του γιου του, οι οποίοι, να το ξεκαθαρίσουμε, δεν έχουν καμία ευθύνη για τις αποτρόπαιες πράξεις του 53χρονου.

*** Ευθύνη έχει η σύζυγός του αλλά για άλλον λόγο, εφόσον ισχύουν τα όσα κατήγγειλε η μητέρα της 12χρονης. «Αχ να σταματήσει η κατρακύλα, μην καταστραφούν οι οικογένειές μας. Σε παρακαλώ μην πας να τον καταγγείλεις και ό,τι θες θα το κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά», φέρεται να της είπε όταν συνομίλησαν.
Δηλαδή, η σύζυγός του έμαθε για τα μηνύματα που είχε στείλει στην ανήλικη κι αντί να πάει να τον καταγγείλει πρώτη στην Αστυνομία, ζήτησε να κουκουλωθεί η υπόθεση; Μάλιστα.

*** Να σημειωθεί ότι όταν πήγε η μητέρα να καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού τα όσα έμαθε από τη θεία της μικρής, την έστειλαν ξανά σπίτι της και της είπαν να ξαναπάει την επόμενη μέρα. Οι «γάτοι» ασχολιόντουσαν με κάτι άλλο. Κι εντάξει, μπορεί όντως να είχαν στα χέρια τους κάτι πιο σοβαρό, που αμφιβάλω, αλλά έκριναν ότι έπρεπε να γίνει η καταγγελία την επόμενη μέρα (που τελικά την παρέπεμψαν στη ΓΑΔΑ);
Κι αυτοί παραμένουν ακόμα στις θέσεις τους; Ναι, ε;

*** Σε μια κανονική χώρα θα είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα προσωπικά στοιχεία του 53χρονου, του 42χρονου και των 213 «πελατών» της 12χρονης για την προστασία του κοινωνικού συνόλου. Υπάρχει κανείς να πιστεύει ότι όλοι αυτοί δεν εμπλέκονται και σε άλλες, ενδεχομένως και πιο σοβαρές, υποθέσεις;
Αλλά είπαμε, αυτά σε μια κανονική χώρα. Εδώ είμαστε κανονικό κωλοχανείο.

*** «Σεπόλια: Τουλάχιστον με 10 πελάτες είχε πάει η 12χρονη». Αυτόν τον τίτλο επέλεξαν κάποια ΜΜΕ για ενημερώσουν ότι ο 53χρονος είχε υποχρεώσει την ανήλικη σε βιασμούς από τουλάχιστον 10 παιδεραστές. Το ρήμα «πάω» δείχνει συναίνεση. Δεν χρειάζεται ετυμολογικό λεξικό.
Ή οι συντάκτες των άρθρων δεν πήγαν σχολείο και θα πρέπει να σταματήσουν να δημοσιογραφούν και να επιστρέψουν ξανά στα θρανία για να πάρουν απολυτήριο ή έβαλαν μπροστά «πλυντήριο».
Αλήθεια, δεν θέλω να πιστέψω το δεύτερο.

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter