Λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω… Σαββόπουλου εκτόξευσε ο Μητσοτάκης από την Καστοριά

Λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω… Σαββόπουλου εκτόξευσε ο Μητσοτάκης από την Καστοριά
Πηγή: youtube/screenshot

Άριστος στη λασπολογία αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ο απερχόμενος πρωθυπουργός, καθώς στην προεκλογική ομιλία του στην Καστοριά δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και τον τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο για να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Λοιδωρήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τα ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του. Ντροπή, ντροπή, ντροπή» είπε μεταξύ άλλων συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός, βαπτίζοντας την κριτική σε στοχοποίηση προκειμένου να υπηρετήσει το προεκλογικό του αφήγημα και ενώ δεν έχουν περάσει λίγες ώρες από την άθλια στοχοποίηση που επιφύλασσε ο ίδιος στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

«Οι αντίπαλοί μας είναι δυστυχώς γι’ αυτούς, ευτυχώς για εμάς, σε διαρκές πολιτικό βέρτιγκο. Παρατηρώ τις πολιτικές εξελίξεις από τη δεκαετία του ’80 και όλα αυτά τα χρόνια είναι οι πρώτες εκλογές που τρεις μέρες πριν τις εκλογές συμβαίνει το εξής: να υπάρχει από τη μια μια ισχυρή πρόταση διακυβέρνησης και από την άλλη ο απόλυτος πολιτικός αχταρμάς» συνέχισε ο ίδιος σε ένα κρεσέντο πολιτικής αλαζονείας και κατέφυγε στην κινδυνολογία περί «άγνωστου Χ».

«Τώρα μας ξεφούρνησαν καινούργιο λαγό από το καπέλο, κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Προσπαθούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, αλλά ο ένας δεν θέλει τον άλλον και ο κ. Ανδρουλάκης θέλει πρωθυπουργό έναν άγνωστο Χ, kinder έκπληξη» είπε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε στον ίδιο τόνο: «α διλήμματα των εκλογών έχουν αποκρυσταλλωθεί: η απλή αναλογική και η κρισιμότητα της κάλπης επαναφέρει ένα δίλημμα: σταθερότητα ή χάος. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.».

Τέλος, δεν έλειψε το προσκλητήριο στην ακροδεξιά πολυκατοικία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει: «Για όσους συμπολίτες μας λοξοκοιτούν προς τα δεξιά τους. Να σκεφτούν ποιοι είναι οι πατριώτες με έργα και ποιοι είναι πατριώτες με έργα. Εγώ υπερασπίστηκα τα εθνικά μας συμφέροντα με αποτελεσματικότητα.».

Διαβάστε επίσης:

Ο Σαββόπουλος θέλει… αυτοδυναμία Μητσοτάκη (Ηχητικό)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter