«Λάθος καταλάβατε» λέει ο Άδωνης Γεωργιάδης για τον Σίμο Ρούσσο αλλά συνεχίζει τον εκβιασμό

«Λάθος καταλάβατε» λέει ο Άδωνης Γεωργιάδης για τον Σίμο Ρούσσο αλλά συνεχίζει τον εκβιασμό

Ελεύθερο πεδίο να λέει και να εκβιάζει όσο θέλει επιθυμεί ο υπουργός Εργασίας Άδωνης Γεωργιάδης. Και ναι όταν αντιδρά η αντιπολίτευση, αλλά και «Τα Νέα» να μιλούν για εκβιασμό του κυρίου Γεωργιάδη ενόψει β΄ γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών;

Αφορμή η δήλωσή του για το Χαλάνδρι και τον υποψήφιο Σίμο Ρούσσο που κάθε λογικός άνθρωπος εξέλαβε ως εκβιασμό.

Αυτή τη φορά σε ανάρτησή του στο «Χ» εξανίσταται:

Δεν είπε αυτά που ακούσατε αλλά μάλλον είχε ενοχληθεί γιατί ο Σίμος Ρούσος όλο αυτό τον καιρό πέτυχε τόσα πολλά χωρίς να τον συναντήσει ούτε μία φορά:

«(…) αυτό που είπα είναι ότι 4 χρόνια αρμόδιος Υπουργός του ΠΔΕ και του ΕΣΠΑ δεν τον συνάντησα ούτε μία φορά. Δεν μου ζήτησε να τον συναντήσω και δεν θα είχα καμία αντίρρηση να τον συναντήσω, αυτός δεν το ήθελε, και άρα δεν πήρε τίποτε επιπλέον όχι διότι δεν τον συμπαθώ αλλά διότι δεν μας συμπαθεί.»

Στη συνέχεια στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει τις βολές του κατά του μη εκλεκτού του Μαξίμου:

« Το Χαλάνδρι αν κερδίσει ο κ. Ρούσσος θα χάσει και άλλες πολλές ευκαιρίες και θα μείνει πίσω και όφειλα να ενημερώσω τους πολίτες του για αυτό. Όσοι σε αυτήν την πραγματικότητα διέγνωσαν δικό μου πολιτικό εκβιασμό είναι απλά κακοπροαίρετοι και θα παρακαλούσα την καλή εφημερίδα να επανορθώσει αφού δει ξανά το βίντεο με τον δήλωση μου. Άλλωστε οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι κατάλαβαν  τί εννοούσα και για αυτό δεν έκαναν και κανένα σχόλιο εκείνη την στιγμή».

Διαβάστε επίσης: Με τη βούλα του Μαξίμου οι εκβιασμοί Γεωργιάδη-Αυγενάκη στους ψηφοφόρους

‘Αδωνης Γεωργιάδης: Θα του κάνουμε τη ζωή του κυρίου Ρούσσου δύσκολη

Δεν είναι όμως μόνον αυτά. Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου το βράδυ είχε επαναλάβει τις απειλές στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του συνδυασμού της κας Κρίστη Αγαπητού (8:15):

Τι είχε απαντήσει ο Σίμος Ρούσσος

Σημειώνεται πως στις απειλές και τους εκβιασμούς του Άδωνη Γεωργιάδη είχε απαντήσει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, αναφέροντας αναλυτικά τους πόρους και τα έργα του Δήμου.

«Χάρη στις ώριμες μελέτες του Δήμου, σχεδόν το 70% των χρηματοδοτήσεων για τα έργα που έγιναν ή είναι σε εξέλιξη εξασφαλίστηκαν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», την Περιφέρεια Αττικής και το Πράσινο Ταμείο», έγραψε ο κ. Ρούσσος στο facebook. Περισσότερα ΕΔΩ 

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές: 172 ανθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων στηρίζουν τον Σίμο Ρούσσο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter