Λαύριο: Εντοπίστηκε ο αντιδήμαρχος από την Αστυνομία – Ερευνάται για εμπρησμό

Λαύριο: Εντοπίστηκε ο αντιδήμαρχος από την Αστυνομία – Ερευνάται για εμπρησμό

Εντοπίστηκε την Τετάρτη από την ΕΛ.ΑΣ. ο αντιδήμαρχος Λαυρίου, ο οποίος αναζητείτο από χθες για τη φωτιά που ξέσπασε στη θέση «Φοινικόδασος» και ερευνάται η εμπλοκή του σε εμπρησμό από αμέλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο δήμαρχος Λαυρίου, Δημήτρης Λουκάς, τοποθετήθηκε σχετικά με τις κατηγορίες κατά του αντιδημάρχου, σημειώνοντας σε παρέμβασή του στον ΑΝΤ1 ότι δεν υπήρξε εμπρησμός και ότι γινόταν ελεγχόμενη καύση κλαδιών με την άδεια της Πυροσβεστικής, απορώντας για τις πληροφορίες που ήθελαν τον αντιδήμαρχο να αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική το βράδυ της Τρίτης ανέφερε τα εξής:

«Μετά από επισταμένη έρευνα υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Λαυρίου, όσον αφορά τις συνθήκες και τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα, Τρίτη, 12 Μαρτίου και Ω/13:21, σε υπαίθριο χώρο εναπόθεσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη θέση «Φοινικόδασος», ιδιοκτησίας δήμου Λαυρεωτικής, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, κάτοικος Λαυρίου. Για τον λόγο αυτόν εκδόθηκε σχετικό δελτίο αναζήτησης και σύλληψής του από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σημειώνεται ότι ο υπαίθριος χώρος βρίσκεται πλησίον σχολικού συγκροτήματος (ΕΠΑΛ Λαυρίου), με πλήρη δραστηριότητα την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς».

Διαβάστε επίσης:

Πυρά από τη φρεγάτα «Ύδρα» κατά UAV στον Κόλπο του Άντεν

«Game of thrones» η Χαριλάου Τρικούπη

«Κλείδωσε» και επίσημα η νέα μάχη Μπάιντεν vs Τραμπ για τον Λευκό Οίκο

Πολάκης: Αγαπηδάκη και Άδωνης έβαλαν πρόεδρο στον ΕΟΔΥ/ΚΕΕΛΠΝΟ πρόσωπο που είχε στραφεί εναντίον του

Ηλεία: Προκλητική κάλυψη στον επίορκο γιατρό – Εργάζεται κανονικά 15 ημέρες μετά τη σύλληψή του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter