Ηλεία: Προκλητική κάλυψη στον επίορκο γιατρό – Εργάζεται κανονικά 15 ημέρες μετά τη σύλληψή του

Ηλεία: Προκλητική κάλυψη στον επίορκο γιατρό – Εργάζεται κανονικά 15 ημέρες μετά τη σύλληψή του

Σάλο και ερωτηματικά προκαλεί στον ιατρικό και νομικό κόσμο της Ηλείας, η συνεχιζόμενη προκλητική «κάλυψη» και η «ατιμωρησία» που παρέχουν η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας και το Υπουργείο Υγείας στον επίορκο γιατρό του Κέντρου Υγείας Βάρδας Ηλείας. Ο 52χρονος συνελήφθη προ ημερών από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ , να χρηματίζεται από φαρμακευτικές εταιρείες, να έχει δημιουργήσει κύκλωμα έκδοσης ψευδών βεβαιώσεων που χορηγούσε με αμοιβή σε αλλοδαπούς εργάτες γης και να εμπλέκεται επίσης σε άλλο κύκλωμα ψευδών βεβαιώσεων που σχετιζόταν με την έκδοση αναπηρικών συντάξεων στην Πάτρα!

Διαβάστε επίσης: Ηλεία: Άφησαν ελεύθερο γιατρό που ομολόγησε ότι τα έπαιρνε από φαρμακευτικές

Δεκαπέντε ημέρες μετά την σύλληψή του, εργάζεται κανονικά στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας σαν να μη τρέχει τίποτα, με τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν λόγο για μεγάλο και προκλητικό σκάνδαλο με την περίεργη ανοχή της Εισαγγελίας Αμαλιάδας και προφανώς του ιδίου του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος αν και έχει ενημερωθεί δεν έχει πράξει μέχρι σήμερα το αυτονόητο για την λήψη μέτρων κατά του επίορκου γιατρού.

«Η νομική μας υπηρεσία από την πρώτη ημέρα του συμβάντος (29/2/2024) ζήτησε από την Εισαγγελία της Αμαλιάδας τα απαραίτητα έγγραφα για τον συγκεκριμένο γιατρό προκειμένου να αποφασίσουμε αν θα λάβουμε μέτρα εναντίον του. Δυστυχώς δεκαπέντε ημέρες μετά δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως απάντηση και κατά συνέπεια δεν μπορεί να ληφθεί κάποιο μέτρο εναντίον του», δήλωσε στο documentonews.gr ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας ( 6η ΥΠΕ) Ιωάννης Καρβέλης.

Χωρίς καμία ενημέρωση από τις Δικαστικές Αρχές είναι επίσης και ο Ιατρικός Σύλλογος της Αμαλιάδας. «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση και αν δεν λάβουμε τα σχετικά έγγραφα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι», ανάφερε με την σειρά του στο documentonews.gr ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης.

Οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ μετά από πολύμηνη έρευνα σχημάτισαν δικογραφία 767 σελίδων που συνοδεύεται από 85 ψηφιακούς δίσκους με καταγεγραμμένες συνομιλίες κυκλώματος φαρμακευτικών εταιρειών που χρηματίζουν επίορκο γιατρό με… αμαρτωλό παρελθόν στην Ηλεία.

Όμως ο επίορκος γιατρός του Κέντρου Υγείας Βάρδας που κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις, αφέθηκε ελεύθερος από την Εισαγγελία της Αμαλιάδας με εγγυοδοσία 2.000 ευρώ, δηλαδή με το ποσό που τον λάδωναν κάθε μήνα οι φαρμακευτικές εταιρείες παρότι είχε εμπλακεί – σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ – και σε άλλες παράνομες πράξεις κατά το παρελθόν όπως συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κλπ.

Στο Documento της περασμένης Κυριακής αποκαλύφθηκε σε δισέλιδο ρεπορτάζ , ολόκληρη η παραβατική του συμπεριφορά αλλά και η προκλητική, πρωτοφανής και περίεργη… μεθόδευση αποδόμησης της πολύμηνης έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ από την Εισαγγελέα της Aμαλιάδας που παρά την ομολογία του τον έριξε στα μαλακά καθώς τον άφησε ελεύθερο με εγγυοδοσία 2.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα:

Κι αυτό παρότι ο 52χρονος γιατρός ομολόγησε πως:

  • Χρηματιζόταν από φαρμακευτικές εταιρείες.
  • Εξέδιδε ψευδείς βεβαιώσεις έναντι αμοιβής για αλλοδαπούς.
  • Συμμετείχε μαζί με ψυχίατρο, σε κύκλωμα ψευδών βεβαιώσεων γιά την έκδοση αναπηρικών συντάξεων!
  • Είχε κατηγορηθεί πως εμπλεκόταν σε άλλη υπόθεση υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης με χρηματισμό από φαρμακευτικές εταιρείες κλπ

Διαβάστε επίσης:

Πυρά από τη φρεγάτα «Ύδρα» κατά UAV στον Κόλπο του Άντεν

«Game of thrones» η Χαριλάου Τρικούπη

«Κλείδωσε» και επίσημα η νέα μάχη Μπάιντεν vs Τραμπ για τον Λευκό Οίκο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter