Πολάκης: Αγαπηδάκη και Άδωνης έβαλαν πρόεδρο στον ΕΟΔΥ/ΚΕΕΛΠΝΟ πρόσωπο που είχε στραφεί εναντίον του

Πολάκης: Αγαπηδάκη και Άδωνης έβαλαν πρόεδρο στον ΕΟΔΥ/ΚΕΕΛΠΝΟ πρόσωπο που είχε στραφεί εναντίον του

Για «δυσώδη διαφθορά», «μέγιστη υπόθεση καταρράκωσης θεσμών» και «σύγκρουση συμφερόντων» κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στην υπόθεση της δίκης του ΚΕΕΛΝΟ και την τοποθέτηση του νέου προέδρου του ΕΟΟΔΥ Χρήστου Χατζηχριστοδούλου (διαδόχου του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ) από την Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Συγκεκριμένα έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του ΕΟΔΥ στις 2/6/2023, τρεις μήνες πριν αναλάβει Πρόεδρος δηλαδή ζητώντας συνολικά 540.000 ευρώ πλέον των όσων έχει λάβει για αναλύσεις που έκανε το εργαστήριο το οποίο διευθύνει από το 2014 μέχρι το 2/2020.

Όπως αναφέρει, ο Παύλος Πολάκης, ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, που διόρισε τον Σεπτέμβριο του 2023 η Ειρήνη Αγαπηδάκη έχει καταθέσει αγωγή κατά του ΕΟΔΥ ζητώντας επιπλέον 540.000 ευρώ για τις αναλύσεις που έκανε στο εργαστήριο το οποίο διεύθυνε από το 2014 έως τον Φεβρουάριο του 2020.

Σημειώνει μάλιστα ότι επί ΣΥΡΙΖΑ είχε λάβει 160.000 ευρώ με συμβάσεις και ζητάει άλλα 350.000 επικαλούμενος και προφορική σύμβαση (!!!) πέρα από τις γραπτές ενώ επί ΝΔ ζητάει 150.000 επικαλούμενος μόνο προφορική σύμβαση!!!!

Σημειώνει μάλιστα πως ο κ. Χρατζηχριστοδούλου θυμήθηκε να πρωτοζητήσει τα «οφειλόμενα» τον Ιούλιο του 2019, μόλις άλλαξε η κυβέρνηση.

Ο Παύλος Πολάκης προσθέτει πως «ούτε η διοίκηση Αρκουμανέα, ούτε η διοίκηση Ζαούτη επι κυβερνήσεων ΝΔ, ούτε βέβαια οι υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας του ΕΟΔΥ, δέχτηκαν να πληρώσουν τέτοια ΣΑΦΩΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ και τελικά κατέθεσε αγωγή μέσω του ΕΛΚΕ (Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ) του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας που μέσω αυτού πληρωνόταν το εργαστήριο που διευθύνει (ΠΕΔΥ Θεσσαλίας)»

Συνάντηση Χατζηχριστοδούλου με Άδωνη Γεωργιάδη

«Αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν που είχε ΣΑΦΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ διόρισε πρόεδρο η Αγαπηδάκη στον ΕΟΔΥ, αυτός ο άνθρωπος συναντήθηκε στις 8/1/2024 με τον Άδωνη Γεωργιάδη που ανέλαβε Υπουργός Υγείας στις 4/1/2024 και έτρεξε αμέσως μετά στις 12/1/2024 να ΑΛΛΑΞΕΙ την απόφαση που ο ίδιος είχε πάρει στις 18/12/2023 και ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΩΝ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ!!!»

«Το δικαστήριο πρέπει να διακοπεί»

Στην ανάρτησή του μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης ζητά τη διακοπή του δικαστηρίου που είναι προγραμματισμένο για σήμερα Τετάρτη. Όπως αναφέρει, «είναι προφανές πως πρέπει το δικαστήριο αύριο (σ.σ. σήμερα) να διακοπεί και ο ΕΟΔΥ με νέα συνεδρίαση του ΔΣ να πάρει απόφαση παράστασης στη δίκη για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του δημοσίου και την περιουσία του που υπέστη διασπάθιση από τα ρουσφέτια του Γεωργιάδη! Πάλι προφανώς ο κύριος Χατζηχριστοδούλου δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι Προεδρος του Οργανισμού από τον οποίο ζητάει λεφτά δικαστικώς!!»

Όλη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ !!!!
Με μια τεράστια αποκάλυψη που εξηγεί το γιατί το ΔΣ του ΕΟΔΥ (του διαδόχου του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ) παρά την προηγούμενη απόφαση του αποσύρθηκε από παράσταση πολιτικής αγωγής στο Γ´ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνων που εκδικάζει την υπόθεση των 23 παράνομων διορισμών συνεργατών του Αδωνη Γεωργιάδη από τη «συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ» Πουλης Θεοφιλάτου κλπ , το 2013-14 που προξένησε ζημιά στο δημόσιο πάνω από 250.000 ευρώ!!!
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ:
Ο νέος Προεδρος του ΕΟΔΥ που διόρισε το Σεπτέμβριο του 2023 η κυρία Αγαπηδακη, ο κύριος ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ,Καθηγητης Υγιεινής του Πανμιου Θεσσαλιας και Διευθυντης του ΠΕΔΥ Θεσσαλιας (περιφερειακό εργαστήριο Δημόσιας Υγειας )
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΟΔΥ στις 2/6/2023 ,τρεις μήνες πριν αναλάβει Προεδρος δηλαδή ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ συνολικά 540.000 ευρώ(!!!!) πλέον των όσων έχει λάβει για αναλύσεις που έκανε το εργαστήριο το οποίο διευθύνει από το 2014 μέχρι το 2/2020 !!!!!!(φωτο 4-5-6)
Επι Συριζα είχε λάβει 160.000 ευρώ με συμβάσεις και ζητάει άλλα 350.000 επικαλούμενος και προφορική σύμβαση (!!!) πέρα από τις γραπτές ,επι ΝΔ ζητάει 150.000 επικαλούμενος μόνο προφορική σύμβαση!!!!(φωτο 6)
Θυμήθηκε να πρωτοζητησει τα «οφειλόμενα» τον Ιούλιο του 2019 ,μόλις άλλαξε η κυβέρνηση ,(φωτο 7)αλλά όπως φαίνεται ούτε η διοίκηση Αρκουμανεα,ούτε η διοίκηση Ζαουτη επι κυβερνήσεων ΝΔ ,ούτε βεβαια οι υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας του ΕΟΔΥ ,δέχτηκαν να πληρώσουν τέτοια ΣΑΦΩΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ και τελικά κατέθεσε αγωγή μέσω του ΕΛΚΕ (Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ) του Πανεπιστημιου Θεσσαλιας που μέσω αυτού πληρωνόταν το εργαστήριο που διευθύνει (ΠΕΔΥ Θεσσαλιας !!!
Αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν που είχε ΣΑΦΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ διόρισε πρόεδρο η Αγαπηδακη στον ΕΟΔΥ ,αυτός ο άνθρωπος συναντήθηκε στις 8/1/2024 με τον Αδωνη Γεωργιάδη που ανέλαβε Υπουργός Υγειας στις 4/1/2024 και έτρεξε αμέσως μετά στις 12/1/2024 να ΑΛΛΑΞΕΙ την απόφαση που ο ίδιος είχε πάρει στις 18/12/2023 και ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΩΝ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ!!!!(φωτο 3)
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ !!!!
ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗΣ ΘΕΣΜΩΝ!!
ΓΙΑ ΔΥΣΩΔΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ !!
Είναι προφανές πως πρέπει το δικαστήριο αύριο να διακοπεί και ο ΕΟΔΥ με νέα συνεδρίαση του ΔΣ να πάρει απόφαση παράστασης στη δίκη για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του δημοσίου και την περιουσία του που υπέστη διασπάθιση από τα ρουσφέτια του Γεωργιάδη!
Πάλι προφανώς ο κύριος Χατζηχριστοδούλου δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι Προεδρος του Οργανισμού από τον οποίο ζητάει λεφτά δικαστικώς!!
ΥΓ1 Είχαν το θράσος να ζητήσουν και εξωδικαστική τακτοποίηση του «χρεους» πράγμα που απαγορεύεται σε οργανισμούς του δημοσίου!!(φωτο 😎
ΥΓ2. Καλησπέρα και καλή βραδιά! Έχουμε κι άλλα για αύριο το πρωί στο δικαστήριο στην οδό Λουκάρεως…..

Διαβάστε επίσης

Ο υπουργός Αδωνης… δικαστής στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ

Διαπλοκή Μαρινάκη με τη δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: Καλύπτει Άδωνη και το πρώην αφεντικό του

Δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: Απαράδεκτη συμπεριφορά Γεωργιάδη – Έκανε υποδείξεις στην έδρα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter