Λευκός Οίκος: Ένα δωμάτιο ομορφιάς για τη Μελάνια Τραμπ

Λευκός Οίκος: Ένα δωμάτιο ομορφιάς για τη Μελάνια Τραμπ

Και βέβαια όλα είναι χαρακτηριστικά των καιρών και μάλλον και της «παρακμής»…

Η Μισέλ Ομπάμα είχε τον διάσημο λαχανόκηπό της, η Ελεονόρα Ρούσβελτ θα μπορούσε να βρίσκεται στην κουζίνα της για τα ειδικά γεύματα που ετοίμαζε, πολιτικοποιημένη για τα δικαιώματα των γυναικών και όχι μόνον, η Μελάνια Τραμπ όμως θα βρίσκεται στο «δωμάτιο ομορφιάς», στο «glam room» όπου θα περνά (τουλάχιστον) μία ώρα και 15 λεπτά καθημερινά για λόγους καλλωπισμού.

Όλοι απόρησαν όταν είδαν τα σχέδια του «νέου» Λευκού Οίκου μετά την εγκατάσταση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθώς εκεί προβλέπονταν η δημιουργία ενός δωματίου ομορφιάς για τη σύζυγο του Προέδρου, Μελάνια.

Ένα “glam” δωμάτιο, που θα φιλοξενεί τα ρούχα, τα σίδερα ισιωτικής, τα λιπ γκλος και τις γόβες στιλέτο. Ένα “glam” δωμάτιο είναι η σύγχρονη εξέλιξη της κλασικής γκαρνταρόμπας με τους καναπέδες, τα ανοιχτά ράφια παπουτσιών και τον καθρέφτη μακιγιάζ.

«Ο όρος “glam δωμάτιο” επινοήθηκε από τις διασημότητες, όπως είναι η τηλεπερσόνα των reality Κιμ Καρντάσιαν», επισημαίνει μιλώντας στην Faz η Ντέλια Φίσερ, ιδρύτρια ενός online καταστήματος επίπλων και αξεσουάρ σπιτιών. Η ίδια βλέπει το «Glam Room» ως τη νέα εκδοχή του μπουντουάρ. «Ντίβες όπως η Σελίν Ντιόν, η Μαράια Κάρεϊ και η Ντονατέλα Βερσάτσε έχουν ιδιαίτερα διακοσμημένα glam δωμάτια με ντουλάπες και επαγγελματικές θέσεις μακιγιάζ και εξαρτήματα κομμωτικής», λέει η Φίσερ.

Ένα glam δωμάτιο θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι πολυτέλειας, η οποία πλέον μπορεί να είναι προσιτή και στις μάζες, λέει η επιχειρηματίας. Σύμφωνα με την Φίσερ κάθε γυναίκα μπορεί να έχει το δικό της μικρό καμαρίνι χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα: «Χρειάζεται ένα έπιπλο για μακιγιάζ με φυσικό φως και καθρέφτες, μία καρέκλα και μία ανοιχτή ντουλάπα».

Άλλοι κοίταζαν να θρέψουν τον κόσμο με ένα πιάτο φαγητό, άλλοι απλά με μια εικόνα…

Σημεία των καιρών…

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Vogue 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter