Λιακούλη για Κοντολέων: Πολύτιμος μάρτυρας παρά την επίκληση του απορρήτου

Λιακούλη για Κοντολέων: Πολύτιμος μάρτυρας παρά την επίκληση του απορρήτου

Ως πολύτιμο μάρτυρα παρά την επίκληση του απορρήτου χαρακτήρισε τον τέως διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, η γραμματέας της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη.

Σε δηλώσεις μετά την μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του Παναγιώτη Κοντολέων, η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στην Εξεταστική Επιτροπή δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Δεν ενημέρωσε ο ίδιος τους κ.κ. Μητσοτάκη, Γεραπετρίτη και Δημητριάδη για την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη. Μα τότε ποιος τους ενημέρωσε; Ποια άλλη πηγή γνώριζε για την παρακολούθηση;» ενώ παράλληλα τόνισε ότι υπάρχει αποδεικτικό έγγραφο για την καταστροφή τόσο του ηλεκτρονικού όσο και του έντυπου αρχείου σημειώνοντας με νόημα πως αναμένεται συνέχεια…

Αναλυτικά η δήλωση: 

«Πολύτιμος μάρτυρας τελικά ο κ. Κοντολέων, παρά την επίκληση του απορρήτου. Δεν ενημέρωσε ο ίδιος τους κ.κ. Μητσοτάκη, Γεραπετρίτη και Δημητριάδη για την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη.

Μα τότε ποιος τους ενημέρωσε; Ποια άλλη πηγή γνώριζε για την παρακολούθηση;

Επίσης υπάρχει αποδεικτικό έγγραφο για την καταστροφή τόσο του ηλεκτρονικού όσο και του έντυπου αρχείου. Αναμένεται συνέχεια…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter