Λίστα Μητσοτάκη: Άρση απορρήτου ζητά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Λίστα Μητσοτάκη: Άρση απορρήτου ζητά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ μετά τις αποκαλύψεις του Documento

«Ο μόνος καθαρός δρόμος για τον κ. Μητσοτάκη, αν δεν θέλει να ταυτιστεί απόλυτα, όχι μόνο με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, αλλά και με τη συγκάλυψη που γίνεται, είναι να σταματήσει την ιστορία με το “απόρρητο”». Αυτό επεσήμανε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Η τοποθέτηση αυτή αποτελεί μέρος των όσων είπε σε συνέντευξή του στο Open Tv  τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Documento για τις υποκλοπές και την αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Χθες βράδυ ο κ. Μητσοτάκης, μας είπε ότι τελικά υπάρχει ένα κέντρο που χρησιμοποιεί το predator στην Ελλάδα. Καλώς ήλθατε κ. Μητσοτάκη. Είναι ο Πρωθυπουργός ο οποίος έπρεπε να έχει εκκινήσει τις διαδικασίες εδώ και πέντε μήνες έτσι ώστε να ξέρουμε ακόμα και αν υπάρχει ένα κέντρο στην Ελλάδα, ποιοι το χρησιμοποιούν, ποιους εκβιάζουν και για ποιους λόγους το χρησιμοποιούν», σημείωσε. Και πρόσθεσε: «Γιατί δεν είναι δυνατόν να εκβιάζεται ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα, επιχειρηματίες και ο οποιοσδήποτε μπορεί να προκύψει από αυτή τη λίστα και η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός να λένε ότι δεν ξέρουν, δεν άκουσαν, δεν είδαν και δεν έχουν σχέση με την υπόθεση».

Εξήγησε ότι «εδώ και τόσους μήνες, είπαμε ότι έπρεπε να γίνουν έλεγχοι στις εταιρίες». Μάλιστα απηύθυνε ρητορικά ερωτήματα που μένουν αναπάντητα από την κυβέρνηση, όπως «για ποιο λόγο ο κ. Μπίτζιος και ο κ. Λαβράνος, δεν ήρθαν στην εξεταστική επιτροπή; Γιατί ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη παραιτήθηκε, αναλαμβάνοντας το πολιτικό σκέλος των ευθυνών, προστατεύεται και δεν ήρθε στην εξεταστική επιτροπή; Γιατί κανένας τους δεν πήγε στην PEGA που ήρθε στην Ελλάδα για να δει τι γίνεται πραγματικά με το σκάνδαλο.».

Για να προσθέσει εμφατικά ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος: «Βγαίνουν ονόματα στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούνταν είτε με το predator είτε με την ΕΥΠ. Ο μόνος καθαρός δρόμος για τον κ. Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση αν δεν θέλει να ταυτιστεί απόλυτα, όχι μόνο με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, αλλά και με τη συγκάλυψη που γίνεται τόσους μήνες, ήταν να πάει και να σταματήσει η ιστορία με το «απόρρητο». Να αλλάξει το νόμο που ο ίδιος ψήφισε».

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο υποκλοπών: Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento

ΠΑΣΟΚ: Οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τις υποκλοπές δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή

Το ΠΑΣΟΚ στέλνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και θέτει στο μικροσκόπιο τις δημοσκοπήσεις

Νέος «γύρος» στην Επιτροπή Θεσμών: Το ΠΑΣΟΚ ζητά να κληθούν Δημητριάδης και όσοι εμπορεύονται το Predator

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter