Γιάννης Μαντζουράνης: Μετά την κατάθεση Λοβέρδου ο δρόμος για την αθώωση της Ελένης Τουλουπάκη είναι ανοικτός

Γιάννης Μαντζουράνης: Μετά την κατάθεση Λοβέρδου ο δρόμος για την αθώωση της Ελένης Τουλουπάκη είναι ανοικτός

Στην εκτίμηση πως «ο δρόμος για την αθώωση της Ελένης Τουλουπάκη είναι ανοικτός» προχώρησε ο συνήγορος υπεράσπισης της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Γιάννης Μαντζουράνης, στον απόηχο της κατάθεσης του μάρτυρα κατηγορίας Ανδρέα Λοβέρδου συνεχίστηκε την Πέμπτη η δίκη ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου με κατηγορούμενους τον πρώην υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη.

«Ο κ. Λοβέρδος αποδόμησε ουσιαστικά το κατηγορητήριο της Ελένης Τουλουπάκη. Μετά την καταλυτική μαρτυρική κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου ο δρόμος για την αθώωση της Ελένης Τουλουπάκη είναι ανοικτός, ελεύθερος και εύκολος», σημείωσε σε δήλωσή του  Γιάννης Μαντζουράνης, σχολιάζοντας την κατάθεση Λοβέρδου.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Λοβέρδος μεταξύ άλλων δεν απέδωσε δόλο ή πρόθεση για τη μη διαβίβαση του σχετικού με τον ίδιο φάκελο για το σκάνδαλο Novartis στη Βουλή από την εισαγγελέα Τουλουπάκη, ενώ ανέφερε πως «δεν έπραξε το καθήκον της».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι νωρίτερα, τόσο η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη όσο και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Διαβάστε επίσης:

Eιδικό Δικαστήριο: Αθώοι δήλωσαν Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη – Έκαναν λόγο για ψευδείς κατηγορίες

Ειδικό Δικαστήριο: Η αποβολή της εισαγγελέως Τσατάνη από πολιτική αγωγή καταδεικνύει τις παρανομίες Αλεβιζοπούλου

Ειδικό Δικαστήριο: Απερρίφθη το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης Tουλουπάκη-Παπαγγελόπουλου για τηλεοπτική κάλυψη της δίκης

Μαντζουράνης για Ειδικό Δικαστήριο: Κακοποιητική εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης από τον Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter