MasterChef: Οι κριτές αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες του νέου κύκλου (Video)

MasterChef: Οι κριτές αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες του νέου κύκλου (Video)

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης τρεις σεφ που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε τα ριάλιτι μαγειρικής.

Μέχρι τέλη Ιανουαρίου θα πρέπει να κάνουν υπομονή οι θαυμαστές του MasterChef μιας και αυτή τη στιγμή η παραγωγή βρίσκεται στη δεύτερη φάση των οντισιόν με τους υποψηφίους να περνούν ξανά από δοκιμασία.

Η τρίτη και τελική φάση θα βιντεοσκοπηθεί μέσα στον Δεκέμβρη όπου οι κριτές θα καταλήξουν σε εκείνους που θα πάρουν την πολυπόθητη ποδιά.

Οι τρεις κριτές, λίγο πριν την πρεμιέρα, άνοιξαν τα χαρτιά τους αποκαλύπτοντας πληροφορίες για τον 8ο διαγωνισμό μαγειρικής που θα αναδείξει τον MasterChef της χρονιάς.

Τα πειράγματα δεν έλειψαν ούτε και τα αστεία δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε τη συμμετοχή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο ριάλιτι της «Φάρμας» με τον ίδιο να απαντά πως και εκείνος ήλπιζε πως θα αλλάζανε τον Κοντιζά.

Μία από τις αλλαγές του 8ου κύκλου του ριάλιτι είναι οι μονομαχίες μεταξύ των παικτών ενώ θα περιμένει και μία έκπληξη τους παίκτες κατά την είσοδό τους στην κουζίνα του MasterChef. Εντύπωση προκαλούν και τα υπονοούμενα των κριτών για το ποσό του επάθλου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν πρόκειται για το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter