Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η επίσημη αιτία θανάτου του

Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η επίσημη αιτία θανάτου του

Σε «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης» οφείλεται ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της ιατροδικαστικής. Άλλοι παράγοντες, σύμφωνα πάντα με την έκθεση- στάθηκαν οι  επιπτώσεις της βουπρενορφίνης, η στεφανιαία νόσος και τέλος ο πνιγμός.

«Καθαρός» ο Τσάντλερ

Η αυτοψία ανέφερε ότι ο Μάθιου Πέρι ήταν «καθαρός». Σύμφωνα με πληροφορίες για 19 μήνες – ήταν σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης λόγω άγχους και κατάθλιψης, με την τελευταία του θεραπεία να λαμβάνει χώρα μόλις 1,5 εβδομάδα πριν το θάνατό του.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι ο θάνατός του δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία έγχυσης, καθώς ο χρόνος ζωής της κεταμίνης είναι 3 έως 4 ώρες ή λιγότερο.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες έκλεισε την έρευνα ενημερώνοντας πως δεν θα εξετάσουν περαιτέρω τον θάνατο του ηθοποιού, ενώ ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε, επίσης, στην ιστοσελίδα ότι η υπόθεση θεωρείται κλειστή.

Ποιος ήταν ο Μάθιου Πέρι

Γεννήθηκε στο Γουίλιαμστον της Μασαχουσέτης στις 19 Αυγούστου του 1969. Ο πατέρας του ήταν επίσης ηθοποιός και η μητέρα του Καναδή δημοσιογράφος.

Αφού τελείωσε το σχολείο πήρε ένα ρόλο στη σειρά Second Chance. Στη μεγάλη σκηνή έκανε το ντεμπούτο του το 1988 με την ταινία «A Night in the Life of Jimmy Reardon».

Το 1990 ανέλαβε ρόλο στην κωμική σειρά Sydney, ενώ το 1991 έκανε μια γκεστ εμφάνιση στα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς. Το 1993 πρωταγωνίστησε στη σειρά Home Free.

Η μεγάλη επιτυχία της καριέρας του ήρθε τα «Φιλαράκια» Μέχρι το 2002 το κάθε μέλος της 6μελούς παρέας έβγαζε 1 εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο.

Στη βιογραφία του με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir» υπάρχουν αναφορές στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στις εξαρτήσεις που τον ταλαιπωρούσαν σε ολόκληρη τη ζωή του.

Σε ένα απόσπασμα του βιβλίου του σημειώνει:

«Έπαιρνα 55 Vicodin ημερησίως και έπινα σχεδόν μισό μπουκάλι βότκα απλώς για να βγάλω τη μέρα. Έδωσα περίπου εννιά εκατομμύρια δολάρια για να απεξαρτηθώ».

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Ο ρόλος του «Τσάντλερ», το περιστατικό με τον Τζάστιν Τριντό και οι καταστροφικοί εθισμοί (Videos)

Μάθιου Πέρι: «Ήμασταν οικογένεια», λένε οι συμπρωταγωνιστές του στα Φιλαράκια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter