Κικίλιας εναντίον Παπαδημητρίου για τον «υπουργό-μπασκετμπολίστα»: «Τυχάρπαστοι δημοσιογράφοι…»

Κικίλιας εναντίον Παπαδημητρίου για τον «υπουργό-μπασκετμπολίστα»: «Τυχάρπαστοι δημοσιογράφοι…»

Ένα περιστατικό ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία έλαβε χώρα στο στούντιο του ΣΚΑΪ και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση, όπου αρχικά ο πρώην βουλευτής και υμνητής του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε απαξιωτικά για τον «υπουργό-μπασκετμπολίστα» Βασίλη Κικίλια, με τον δεύτερο να σηκώνει το γάντι και να το πετά στον «βουλευτή για ένα φεγγάρι».

Μπορεί ο Βασίλης Κικίλιας να κατάφερε να παραμείνει στη θέση του όταν Μαξίμου και μιντιακός βραχίονας τον έβαλαν στο στόχαστρο με σκοπό να του χρεώσουν τις παταγώδεις αποτυχίες σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας σε Θεσσαλία, Έβρο και όλη τη χώρα, όμως φαίνεται πως η αυλή του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν του το έχει συγχωρέσει ακόμα.

Το επιβεβαίωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ένας από τους εκλεκτούς του Κυριάκου Μητσοτάκη που απέτυχε να επανεκλεγεί βουλευτής, με την επίθεση που του έκανε από το στούντιο του πάντα φιλόξενου για την κυβέρνηση ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο αποτυχόντας υπουψήφιος βουλευτής, μιλώντας για άσχετο θέμα με τον υπουργό (για τη συνάντηση του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά με τον Στέφανο Κασσελάκη) επέλεξε αναίτια να κάνει ένα υποτιμητικό σχόλιο για τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας.

«Το ότι είναι άσκηση πολιτικής, το να συναντηθώ με έναν πολύ συμπαθή μπασκετμπολίστα, όπως εσείς θα συναντηθείτε με τον υπουργό μπασκετμπολίστα σε λίγο, αν αυτό θέλετε να το κάνετε κανονική είδηση, κάντε το. Αλλά θα παραμείνει…» ανέφερε μεταξύ άλλων το άλτερ έγκο του Άρη Πορτοσάλτε, λίγα λεπτά πριν ο Βασίλης Κικίλιας περάσει στο στούντιο για να παραχωρήσει συνέντευξη στους παρουσιαστές.

Στο ξεκίνημα λοιπόν της συνέντευξής του, ο υπουργός δεν άφησε ασχολίαστες τις αναφορές του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας προς το πρόσωπό του, δίνοντας απαντήσεις ενδεικτικές του κλίματος εντός Μοσχάτου.

Ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, βουλευτής για ένα φεγγάρι, σχολιαστής των τηλεοράσεων και των ραδιοφώνων. Διάλεξε στην αποφώνησή του και όταν είπατε ότι είμαι καλεσμένος εδώ ως υπουργός Πολιτικής Προστασίας, να πει με τρόπο υποτιμητικό και προσβλητικό “ο μπασκετμπολίστας υπουργός”. Για του λόγου το αληθές, είμαι διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρός ορθοπεδικός. Αλλά και αθλητής της Εθνικής ομάδας και πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Έχω φορέσει αυτή την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τιμή. Και δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κάποιος αθλητής και να κολλάει ένσημα έναντι σε άλλους που δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στην ζωή τους. Δεύτερον, προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια, αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο και να βγάλει μια φωτογραφία κάθε φορά που ένα από αυτά τα παιδιά είτε σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο φέρνουν κάποια επιτυχία» σχολίασε ο Β. Κικίλιας, καταλήγοντας σε… συστάσεις προς τον Μπ. Παπαδημητρίου για το πως θα (του) απευθύνεται.

«Θα τον συμβούλευα δημόσια να είναι πιο προσεκτικός πώς μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς που αποτελούν κομμάτι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν από το εξωτερικό με το brain gain, αυτούς που τους ζητάμε να ψηφίσουν. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται και λένε όλοι οι ίδιοι είστε» κατέληξε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Φαίνεται πως στο Μαξίμου το κλίμα παραμένει ασήκωτο για τον Βασίλη Κικίλια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter