Μαξίμου: Ο τρόμος για τη χαλαρή ψήφο και η προτροπή του Γκρίνμπεργκ

Μαξίμου: Ο τρόμος για τη χαλαρή ψήφο και η προτροπή του Γκρίνμπεργκ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο Μαξίμου για την λεγόμενη «χαλαρή ψήφο», καθώς από τις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους, τα ηγετικά κλιμάκια του κυβερνώντος κόμματος, υπάρχει φόβος να αποτυπωθεί κρίσιμη πολιτική φθορά για την κυβέρνηση, καθώς πολλοί πολίτες θέλουν να δώσουν μήνυμα δυσαρέσκειας.

Για αυτό στο δημόσιο διάλογο, πέρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ακολουθεί την λογική της «θετικής ατζέντας» με προτροπή του επικοινωνιολόγου Σταν Γκρίνμπεργκ, τα πρωτοκλασάτα στελέχη, προσπαθούν να πολώσουν το πολιτικό κλίμα, για να συσπειρώσουν τους απογοητευμένους ψηφοφόρους. Βασικό επιχείρημα είναι η έννοια της σταθερότητας, που ακούγεται καθημερινά από δεκάδες γαλάζια στελέχη.

Σε αυτό το πλαίσιο σήμερα σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, ο Παύλος Μαρινάκης μίλησε για «επαναβεβαίωση της σταθερότητας», για να μπορεί να υπάρχει όπως είπε ανάπτυξη. Χαρακτηριστικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «για να υπάρχει ανάπτυξη, χρειάζεται πέρα από τη μείωση της φορολογίας, την ύπαρξη του ψηφιακού κράτους και η σταθερότητα. Δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε αυτή τη σταθερότητα, θέλοντας να στείλουμε ένα μήνυμα».

Αλαζονική η αντιπολίτευση και όχι το 41%

Μάλιστα, τη στιγμή που η αλαζονεία της κυβέρνησης είναι διάχυτη σε μία σειρά από τομείς, ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε την αντιπολίτευση για αλαζονική στάση, καθώς όπως σημείωσε «δεν είναι το 41% αλαζονεία, ούτε λευκή επιταγή, είναι όμως η λαϊκή βούληση, η οποία είναι απέναντι σε όλα. Η αντιπολίτευση λέει όχι σε όλα. Σκεφτείτε πως θα είναι η κατάσταση, όταν θα υπάρχει μία αντιπολίτευση, που θα πατάει σε ένα μέτριο αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης:

Μας έγδαραν! Πρωτογενές πλεόνασμα 2,6 δισ. ευρώ πάνω από τον στόχο στο α’ τετράμηνο – 12% πάνω από τον προϋπολογισμό οι φόροι

ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: «Μοιράζετε λεφτά στους φίλους σας και στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter