McDonalds: Χιλιάδες καταστήματα εκτός λειτουργίας σε πολλές χώρες – Τι συνέβη

McDonalds: Χιλιάδες καταστήματα εκτός λειτουργίας σε πολλές χώρες – Τι συνέβη

Αδύνατο ήταν να παραγγείλουν φαγητό οι πελάτες σε καταστήματα των Mc Donald’s σε πολλές χώρες του κόσμου, με την εταιρεία να κάνει λόγο για εκτεταμένο τεχνολογικό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της διάσημης αλυσίδας fast food σε Ιαπωνία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία και Αυστρία αδυνατούσαν να παραγγείλουν φαγητό στα καταστήματα λόγω τεχνικών προβλημάτων, τα οποία παρουσιάστηκαν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 15 Μαρτίου. Παρόμοια προβλήματα αναφέρθηκαν επίσης στην Κίνα, στον Καναδά, στην Ολλανδία, στη Νότια Κορέα και στη Γερμανία.

Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της και διευκρίνισε ότι το ζήτημα δεν σχετίζεται με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

«Γνωρίζουμε για μια τεχνολογική διακοπή που επηρέασε τα εστιατόριά μας. Το ζήτημα έχει πλέον επιλυθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Ευχαριστούμε τους πελάτες για την υπομονή τους και ζητάμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει αυτό» προστίθεται.

Στην Ιαπωνία η αλυσίδα fast food επιβεβαίωσε ότι υπήρξε «βλάβη του συστήματος» και ζήτησε από τους πελάτες να «περιμένουν για λίγο» μέχρι να αποκατασταθεί η υπηρεσία.

Δεν έχει γίνει σαφές τι προκάλεσε μια τόσο εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας στα Mc Donald’s. Ο διευθυντής ενός εστιατορίου στην Αυστραλία, είπε μιλώντας στην Daily Mail, ότι δεν είχαν λάβει καμία διευκρίνιση από τα κεντρικά γραφεία για περισσότερο από μία ώρα μετά τη διακοπή λειτουργίας, με όλες τις οθόνες των υπολογιστών στο εστιατόριο να γίνονται μαύρες.

Διαβάστε επίσης:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter