Με αλαζονεία, εξυπνακισμούς και κινδυνολογία έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Μητσοτάκης

Με αλαζονεία, εξυπνακισμούς και κινδυνολογία έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Μητσοτάκης

Όπως άνοιξε έτσι και έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος από την Πλατεία Συντάγματος επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ αλαζονείας, κινδυνολογίας και φθηνών εξυπνακισμών.

«Είμαστε στην τελική ευθεία, στην τελική προσπάθεια. Έως μεθαύριο στις 7 το απόγευμα, έχουμε σύμμαχο τον ενθουσιασμό και αντίπαλο τον εφησυχασμό», είπε ο κ. Μητσοτάκης σε μια ακόμη (αποτυχημένη) απόπειρα να ευφυολογήσει και καλώντας τους πολίτες πρώτα να ψηφίσουν την Κυριακή και μετά να συνεχίσουν την ημέρα τους.

«Όπως τον Μάιο ανατρέψαμε την απλή αναλογική με την κοινή λογική, υπογράμμισε, έτσι και τώρα με την πολιτική ωριμότητα, θα διασφαλίσουμε την πολιτική σταθερότητα, υπογράμμισε. Ο πήχης είναι ψηλά, σας καλώ να τον ξεπεράσουμε, είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος. Όλη η Ελλάδα είναι μπλε και θα παραμείνει μπλε», υπογράμμισε μεταξύ άλλων πιστός στη λογική της «γαλάζιας» αλαζονείας.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κατέφυγε στη γνώριμη μέθοδο της πατριδοκαπηλείας τονίζοντας με έμφαση πως ο φράχτης στον Έβρο θα συνεχιστεί και κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στις φρεγάτες Belharra και τα F-35.

Τέλος, σε μια προσπάθεια να προσεταιριστεί την ευρύτερη ακροδεξιά ψήφο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να ξιφουλκήσει κατά των κομμάτων δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας: «Αρκετά με τους ντεμέκ πιστούς και τους ντεμέκ πατριώτες, επέμεινε, όπως είχε πει και στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, χθες Πέμπτη. Προειδοποίησε, δε, ότι πολλές φωνές δεξιότερα της ΝΔ, που διεκδικούν είσοδο στη Βουλή μπορεί να μην σημαίνουν πολυφωνία, αλλά κακοφωνία.».

Διαβάστε επίσης:

Με κινδυνολογία και ψέματα έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Μητσοτάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter