Με κινδυνολογία και ψέματα έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Μητσοτάκης

Με κινδυνολογία και ψέματα έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Μητσοτάκης

Όπως άνοιξε έτσι και έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος από τον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας και ψεύδους.

Μεταξύ άλλων ο απερχόμενος πρωθυπουργός κατέφυγε στην γνώριμη κινδυνολογία περί φοροκαταιγίδας, προσπαθώντας να αξιοποιήσει πολιτικά την υπόθεση Κατρούγκαλου. «Άθελά του, ο κ. Κατρούγκαλος ομολόγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμείλικτος κυνηγός της μεσαίας τάξης» είπε συγκεκριμένα ο Κυρ. Μητσοτάκης εξαπολύοντας προσωπική επίθεση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «κρυφή ατζέντα».

Την ίδια ώρα έκανε λόγο και σε πλήρη αναντιστοιχία με την πραγματικότητα «για συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, μεγαλύτερη σε πλήθος και παλμό από την αντίστοιχη συγκέντρωση του 2019».

Στη συνέχεια ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κατέφυγε στη γνώριμη μέθοδο της πατριδοκαπηλείας λέγοντας: «Τα εθνικά και ευρωπαϊκά σύνορα υπάρχουν, όσο και αν κάποιοι έκαναν πως δεν θα έβλεπαν και ο φράχτης στον Έβρο θα επεκταθεί» είπε, προσπαθώντας για ακόμη μια φορά να επενδύσει στην ακροδεξιά ψήφο.

Παράλληλα, σε μια προσπάθεια να τάξει καλύτερες μέρες επανέλαβε τις γνωστές υποσχέσεις περί… επενδυτικής βαθμίδας, η οποία θα γίνει πραγματικότητα μέσα στις πρώτες 100 ημέρες της νέας του θητείας

Τέλος, ο πρωθυπουργός δεν δίστασε να επιδοθεί και σε μια προσπάθεια να προσελκύσει και την… οπαδική ψήφο, καθώς αρχικά συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό της Euroleague, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «σήμερα έπεσαν οι υπογραφές για το γήπεδο του Παναθηναϊκού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter