Με γρίπη Η1Ν1 επέστρεψε ο Μητσοτάκης από το Νταβός – Θα αναβληθεί το υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης;

Με γρίπη Η1Ν1 επέστρεψε ο Μητσοτάκης από το Νταβός – Θα αναβληθεί το υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης;

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γρίπη γεγονός που μπορεί να ανατρέψει τον προγραμματισμό για τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Τρίτης 23/1/2024 ενώ την ίδια ημέρα συνεδριάζει και η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδος.

Κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ο πρωθυπουργός επέστρεψε από το Νταβός με πυρετό λόγω γρίπης Η1Ν1», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο κ. Τσιόδρας συμπλήρωσε ότι λόγω της κατάστασης της υγείας του πρωθυπουργού ενδέχεται το υπουργικό που ήταν προγραμματισμένο για αύριο να αναβληθεί για μια από τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα θα αποφασιστεί αν θα συνεδρίαση την Τρίτη το υπουργικό συμβούλιο.

Στον αέρα και το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

Την ασθένεια του πρωθυπουργού επιβεβαίωσε στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπληρώνοντας πως και το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ «γίνεται αμφίβολη», όπως είπε ο κ. Μαρινάκης.

«Ο πρωθυπουργός αμέσως μετά το Νταβός διεγνώσθη θετικός στην γρίπη Α Η1Ν1 και παραμένει σπίτι του. Η επικείμενη επίσκεψη του στις ΗΠΑ καθίσταται αμφίβολη, εώς πολύ δύσκολο να γίνει. Εφ όσον χρειαστεί, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε τηλεδιασκέψεις, ενώ για τις επόμενες ώρες θα επαναξιολογείται το πρωθυπουργικό πρόγραμμα με βάση την πορεία της γρίπης. Εάν η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου δεν γίνει αύριο θα υπάρξει μία ολιγοήμερη αναβολή του, σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη απαντώντας σε ερωτήσεις στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, για την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Εμφύλιος σε ΝΔ και εκκλησία για τον γάμο ομοφύλων

«Πλυντήριο» νεοφιλελευθερισμού ο γάμος ομοφύλων για τον Μητσοτάκη;

Μάκης Βορίδης: Χουζούρι ή τσεκούρι;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter