«Πλυντήριο» νεοφιλελευθερισμού ο γάμος ομοφύλων για τον Μητσοτάκη;

«Πλυντήριο» νεοφιλελευθερισμού ο γάμος ομοφύλων για τον Μητσοτάκη;
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός της Ελβετίας, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Και ξαφνικά ο γάμος ομοφύλων έπεσε σαν βόμβα μέσα σε μια κοινοβουλευτική ομάδα που έχει όλα τα φρούτα της ακροδεξιάς, του θεοκρατικού σκοταδισμού και κάποιους φιλελεύθερους ελληνικής κοπής μαζί με όλες τις κακοδαιμονίες της ελληνικής δεξιάς με διαπλοκή, υποκλοπές με predator και με τη θέληση να ξεπατωθεί στην κυριολεξία όλη η δημόσια περιουσία.

Φόρεσε ο πρωθυπουργός τα καλά του και πήγε στο φυσικό του περιβάλλον της έπαρσης και της αλαζονείας: Στο Νταβός της Ελβετίας μεταξύ των ισχυρών του κόσμου.

Εκεί είπε και ένα ποίημα σε άψογη αγγλική, βελτιώνοντας τις έως τώρα επιδόσεις του αφού «εμφανίστηκε» μπροστά του ο Στέφανος Κασσελάκης με τα δικά του άψογα αμερικανικά, την επικοινωνία και τα νιάτα του.

Μπορεί να ονειρευόταν τις πίστες του Σεντ Μόριτς αλλά εκεί που διέπρεψε ο Μητσοτάκης μιλώντας στο Bloomberg είναι στο να εμφανίσει μια τόσο εικονική πραγματικότητα για τη χώρα που σίγουρα ένα χρυσό βατόμουρο θα κέρδιζε σε άλλες περιστάσεις.

Αλλά όλος ο κόσμος αναρωτιέται γιατί τώρα τον έπιασε η συμπόνια προς τους ομοφυλόφιλους, την ώρα που η κοινωνία κατασπαράζεται από την ακρίβεια και η αγορά και οι οικογένειες στενάζουν με το έλλειμμα μετρητών και… μισθών.

Να μην μιλήσουμε για την εξωτερική πολιτική, για ένα Αιγαίο που μπορεί να έχει ήδη διαμοιραστεί, για την περιοχή κάτω του Αιγαίου που κάνουμε την πάπια και τόσα άλλα.

Το πιθανότερο είναι ο πρωθυπουργός να κάνει ένα βήμα μπροστά, που θα κάνει ταμείο στο φιλελεύθερο «κεντρώο» προφίλ του, θάβοντας όλες τις αστοχίες, φωτιές πλημμύρες και εγκληματικότητα.

Γιατί το θέμα αυτό μονοπωλεί, φτιάχνει προφίλ. Μπορεί ακόμα και το κόμμα να κοπεί στα δύο. Ε, τότε εύκολα θα έχεις ένα κόμμα «κεντροδεξιό» που θα συνεργάζεται με ένα δεξιό «νεοφιλελεύθερο» κάποιου Βορίδη με ωραία κουστούμια, ευφράδεια και αρκετά κυριλέ… Εξάλλου όπως μάθαμε υπάρχει και «καλή» Χρυσή Αυγή!

Πλυντήρια θέλουν για το φαίνεσθαι με τη βοήθεια των καναλιών τους και του Τύπου.

Γιατί, μην κοροϊδευόμαστε…

Μόνοι τους παίζουν στο γήπεδο με την προπαγάνδα δική τους και ας φωνάζουν τα κοινωνικά δίκτυα.

Προβλέψιμα είναι και αυτά…

Μόνον που ποτέ δεν ξέρεις αυτόν τον περίεργο «απρόβλεπτο» παράγοντα, όσο καλοκουρδισμένο και να’ναι το σύστημα!

Όσο καλό σκι και να ξέρεις, πάντα μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο…

Διαβάστε επίσης:

Εμφύλιος σε ΝΔ και εκκλησία για τον γάμο ομοφύλων

Καιρός: Τσουχτερό κρύο και τη Δευτέρα – Πού αναμένονται χιονοπτώσεις (LIVE)

Γερμανία: Πάνω από 100.000 διαδηλωτές σε εκατό πόλεις ενάντια στο ακροδεξιό AfD

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter