Με τον νόμο Παππά διασφαλίστηκε το δημόσιο συμφέρον

Με τον νόμο Παππά διασφαλίστηκε το δημόσιο συμφέρον

Με αφορμή τη έναρξη σήμερα της δίκης στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών για την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το 2016 πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι στην υπόθεση αυτή η Ν.Δ. συγκρούστηκε σφοδρά με την πραγματικότητα.

Το αποτέλεσμα, λένε, ήταν το κατηγορητήριό της να καταρρεύσει με πάταγο αφού πάρα την προσπάθειά της να αντιμετωπίσει το πολιτικό της στραπάτσο, ούτε η Δικαιοσύνη μπορεί να εργαλειοποιηθεί ούτε η αλήθεια να κρυφτεί.

Στην Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι ο νομός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, ο νόμος που εφάρμοσε τις απαιτήσεις του Συντάγματος βρίσκεται σε ισχύ και το δημόσιο εισέπραξε για πρώτη φορά χρήματα για τη χρήση των τηλεοπτικών αδειών.

Επιπροσθέτως, ΕΣΡ και ΣτΕ δικαίωσαν το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το συνολικό τίμημα που επετεύχθη στον διαγωνισμό του 2016 όσο και για τις προϋποθέσεις που έθετε ο ν. 4339/2015.

Παράλληλα, επί ΣΥΡΙΖΑ διασφαλίστηκε απόλυτα το δημόσιο συμφέρον, η προστασία και η αύξηση των θέσεων εργασίας στα ΜΜΕ και η πολυφωνία.

Σε αντίθεση μάλιστα με τις σημερινές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τις αδιαφανείς παρακολουθήσεις, τις σχέσεις αλληλεξάρτησης αλλά και τις παρακολουθήσεις των ανθρώπων του Τύπου. Ο ελληνικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Διαβάστε επίσης: 

Νίκος Παππάς: Ο Μητσοτάκης προσβάλει βάναυσα τη Δικαιοσύνη

Ξεκινά το Ειδικό Δικαστήριο για το Νίκο Παππά και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος

Νίκος Παππάς: «Η Δικαιοσύνη εργαλειοποιείται» – «Η ΝΔ έστησε το κατηγορητήριο» (Video)

Νίκος Παππάς: Η ανοησία και η γραφικότητα πρέπει να έχουν και ένα όριο, αλλά ποιος το έχασε για να το βρει η ΝΔ;

Τηλεοπτικές άδειες: Υπόμνημα κατέθεσε ο Νίκος Παππάς στην ανακρίτρια – «Δεν θα συμβάλλω στην απόπειρα εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter