«Με χτύπησαν με κρότου-λάμψης σε ευθεία βολή. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω»

«Με χτύπησαν με κρότου-λάμψης σε ευθεία βολή. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω»

Αποκλειστική συνέντευξη στην «Ελληνοφρένεια» για τις δραματικές στιγμές που έζησε, έδωσε ο 21χρονος που χτυπήθηκε εν ψυχρώ στο πρόσωπο με ευθεία βολή χειροβομβίδας κρότου – λάμψης από τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ.

Ο ίδιος μιλάει για το άμεσο εξιτήριο που πήρε από το Ιπποκράτειο, ενώ την επόμενη ημέρα εισήχθη εκ νέου στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και τελικά διαγνώστηκε με σπασμένη γνάθο και τα δόντια του να έχουν μετακινηθεί από τη σφοδρότητα του τραυματισμού του.

Μιλάει για «απόπειρα ανθρωποκτονίας», με την κυβέρνηση να καλύπτει απολύτως τα σώματα ασφαλείας και να μιλάει για μπαχαλάκιδες. Την ίδια ώρα, δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται καθημερινά γύρω από το πανεπιστήμιο.

Ο 21χρονος δηλώνει πως η πανεπιστημιακή αστυνομία δεν έρχεται για να προστατέψει, αλλά για να χτυπά όποιον δηλώνει τη διαφωνία του. Και απαντά στην περίφημη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη, «ή με τη βιβλιοθήκη ή με τις βαριοπούλες».

Επιπλέον, παραμένουν ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση του 21χρονου όταν πήρε εξιτήριο από το «Ιπποκράτειο», και μία ημέρα μετά νοσηλεύθηκε ξανά.

Η συνέντευξη:

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter