Πύρινος εφιάλτης στην Πεντέλη: Εκκενώνεται Πανόραμα Παλλήνης και Βούλα Πικερμίου – Σε πύρινο κλοιό ο Γέρακας- Κινείται προς Ανθούσα η φωτιά(Συνεχής ενημέρωση)

Πύρινος εφιάλτης στην Πεντέλη:  Εκκενώνεται Πανόραμα Παλλήνης και Βούλα Πικερμίου – Σε πύρινο κλοιό ο Γέρακας- Κινείται προς Ανθούσα η φωτιά(Συνεχής ενημέρωση)

Δραματικές είναι οι ώρες στο Ντράφι καθώς η τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 18:00 το απόγευμα είναι πραγματικά εκτός ελέγχου. Η πυρκαγιά αναζωπυρώθηκε. Ενώ έχει σταλεί μήνυμα σε όσους βρίσκονται στο Πανόραμα Παλλήνης στη Βούλα Πικερμίου από το 112 να εκκενώσουν προς Πικέρμι.

Προς τον Γέρακα κατευθύνεται αυτή την ώρα η τεράστια πυρκαγιά που κατακαίει από το απόγευμα της Τρίτης την Πεντέλη, σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά.

05:05- Εκκενώνεται η Βούλα Πικερμίου και το Πανόραμα Παλλήνης

‘Εχει σταλεί μήνυμα σε όσους βρίσκονται στο Πανόραμα Παλλήνης στη Βούλα Πικερμίου από το 112 να εκκενώσουν προς Πικέρμι.

04:51 – Στον Γέρακα η φωτιά

Το παρακάτω βίντεο έχει ληφθεί από τα Βριλήσσια. Στην εικόνα φαίνεται η περιοχή του Γέρακα, ενώ αριστερά βρίσκεται η Πεντέλη.

04:39 – Κλειστή η Αττική Οδός ως τον κόμβο Ανθούσας

Κλειστή η Αττική Οδός από κόμβο Κηφισίας έως κόμβο Ανθούσας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και από τον κόμβο 20 Μαρκόπουλου – Κορωπίου έως κόμβο Ανθούσας στο ρεύμα προς Ελευσίνα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

04:10 – Ισχυρές εκκρήξεις στην περιοχή του Γέρακα

Συνεχείς εκρήξεις ακούγονται στην περιοχή καθώς υπάρχουν πολλές βιοτεχνίες.

Την ίδια ώρα η φωτιά στην Ανθούσα βρίσκεται σε κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Μαραθώνος.

03:29- Κινείται προς την Ανθούσα η πυρκαγιά

Περιουσίες φαίνεται να καίγονται και στην Ανθούπολη με εικόνες αποκάλυψης να προβάλλονται στα  σχετικά τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

03:14- Οι φλόγες περικυκλώνουν ασφυκτικά το Παίδων Πεντέλης

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς οι εστίες είναι πολλές και σε όλη την περίμετρο της πυρκαγιάς, ενώ οι άνεμοι παραμένουν αρκετά ισχυροί.

02:57 – Εκκενώνεται η περιοχή βόρια και ανατολικά του Γέρακα.

Μήνυμα έχει έρθει από το 112 για εκκένωση προς Αγία Παρασκευή στους κατοίκους του Γέρακα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Παλλήνης σε ρεπορτάζ του OPEN οι φλόγες μαίνονται πέριξ του Γέρακα απειλώντας την περιοχή. «Υπάρχουν σπίτια εκτός δόμησης, αλλά υπάρχουν σπίτια», είπε. «Είναι αδύνατο να πλησιάσουμε πιο πολύ. Είμαστε παρόντες. Αλλά είναι πολύ λίγα αυτά που έχουμε (για να προστατευτούμε)» προσέθεσε.

02:39 -Δραματικές ώρες για την Παλαιά Πεντέλη

Σπίτια έχουν παραδωθεί στις φλόγες στην περιοχή της Παλαιάς Πεντέλης. Σύμφωνα με την Δήμαρχο Πεντέλης, στην περιοχή της Καλλιθέας απειλείται με το μέτωπο να πλησιάζει σπίτια και τον αέρα να παραμένει δυνατός. Το μέτωπο κατεβαίνει προς το ρέμα του Γέρακα.

02:20 Εκκενώνεται η Πεντέλη – Η φωτιά περικυκλώνει το Παίδων

01:24 – Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ.

Την στιγμή που γίνεται εμφανής η ανάγκη γα επιπλέον πυροσβεστικές δυνάμεις, με διαταγή του αρχηγού της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγου Κωνσταντινου Σκούμα, τέθηκε σε επιφυλακή το προσωπικό των αρμόδιων διευθύνσεων της ΓΑΔΑ για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση κάθε ζητήματος σχετικά με την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών και των περιουσιών τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση ,είναι σε κατάσταση άμεσης ετοιμότητας το σύνολο των λοιπών υπηρεσιών της Αττικής και των γειτονικών διευθύνσεων, έτσι ώστε να δράσουν έγκαιρα και αποτελεσματικά αν απαιτηθεί.

01: 19- Ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πύρινο μέτωπο επιχειρούν 420 πυροσβέστες, με 18 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 85 οχήματα. Στο πεδίο επιχειρούν μαζί μας και οι Ρουμάνοι πυροσβέστες.

01:09 Νέα διακοπή κυκλοφορίας

Με νέα ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ ενημερώνει ότι έχει προχωρήσει σε νέα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή της Πεντέλης και στο Ντράφι.

Ειδικότερα αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε:

-Περιφερειακή Οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του 414 ΣΝΕΝ έως τη θέση ‘Αγιος Πέτρος

-Στην οδό Καλλισίων και Παπαδιαμάντη προς Ντράφι

-Στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας και Φίλωνος προς Ντράφι

-Στην οδό Αναπαύσεως και Κλεισθένους προς Πεντέλη

-Στη Λεωφόρο Ανθούσας από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος προς Πεντέλης

-Στην οδό Καλλισίων και Γράμμου προς Ντράφι

-Στη Λεωφόρο Δωριέων και Πελασγών

-Στη Λεωφόρο Ανθούσας και Ντράφι

-Στη Λεωφόρο Ανθούσας και Καλαβρύτων

-Στην οδό Καλλισίων και Φειδίου προς Ντράφι

-Στην οδό Καλλισίων κσι Ικάρου προς Ντράφι

Στον αντίποδα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αναπαύσεως και Κλεισθένους προς Πεντέλη.

00:56 Συνεχίζει η μάχη με τις φλόγες

Η φωτιά συνεχίζει να μαίνεται, πάνω από 400 πυροσβέστες στο σημείο.

00:36 – Νέο μέτωπο

Νέο πύρινο μέτωπο μαίνεται στην περιοχή της Ανθούσας. Οι φλόγες φαίνεται να έχουν περάσει την κορυφογραμμή με ιλιγγιώδη ταχύτητα

00:16- Ενημέρωση Λιμενικού για τους κατοίκους

Το κεντρικό Λιμεναρχίο Ραφήνας προχώρησε σε ανακοίνωση καλώντας του κατοίκους να μην προχωρήσουν σε θαλλάσσιες δραστηριότητες στις περιοχές της Νέας Μάκρης, του Σχοινία και του Μαραθώνα.

00:04 – Καμία κλήση για τραυματισμούς στην Πυροσβεστική

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής δεν έχει υπάρξει προς ώρας  για τραυματισμούς και αναπνευστικά προβλήματα λόγω της φωτιάς. τα Νοσοκομεία είναι σε μέγιστη ετοιμότητα.

23:55-Με έξι ώρες καθυστέρηση ενημερώνεται ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πριν από λίγο τηλεδιάσκεψη, από το Μέγαρο Μαξίμου, με το κέντρο επιχειρήσεων στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αναφέρει δημοσίευμα του ΑΠΕ.

Κατά την τηλεδιάσκεψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, για την εξέλιξη της φωτιάς στην Πεντέλη και για την έκτασή της αλλά και για την εξέλιξη της φωτιάς στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

23:39- Άφαντος ο Στυλιανίδης

Ο διορισμένος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας, Χρήστος Στυλιανίδης δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημη ανακοίνωση, ενώ τις σχετικές ενημερώσεις πραγματοποιεί ο υπεύθυνος Τύπου της Πυροσβεστικής.

23:15 – Άνεμοι 5-6 μποφόρ μέχρι το πρωί της Τετάρτης

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα πραγματικά και προγνωστικά στοιχεία της πυρομετεωρολογικής ομάδας FLAME του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) / meteo.gr, αυτή τη στιγμή στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης πνέουν Β/ΒΑ άνεμοι με μέσες εντάσεις που φτάνουν τα 5-6 μποφόρ και ριπές που προσεγγίζουν τα 50-60 km/h.

Για τις αμέσως επόμενες ώρες και έως αύριο νωρίς το πρωί, αναμένεται διατήρηση των ανέμων στα 5-6 μποφόρ και μικρή υποχώρηση της ευφλεκτότητας της δασικής καύσιμης ύλης, στοιχεία που θα συνεισφέρουν σε μικρή βελτίωση των δυσμενών πυρομετεωρολογικών συνθηκών.

Οι εικόνες που ακολουθούν παρουσιάζουν την αναμενόμενη διεύθυνση και ένταση των ανέμων στην περιοχή της πυρκαγιάς, τις επόμενες ώρες.

23:08 Σε ετοιμότητα νοσοκομεία

Σε ετοιμότητα βρίσκονται τα νοσοκομεία Γεννηματάς, Ασκληπιείο Βούλας και Ερυθρός Σταυρός

23:05 – Ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων – Επιχειρεί και ο στρατός

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις φαίνεται να έχουν ενισχυθεί. Στην κατάσβεση της φωτιάς στην Πεντέλη επιχειρούν 420 πυροσβέστες, 18 πεζοπόροι με 85 οχήματα. Στο σημείο  επιχειρούν επίσης και Ρουμάνοι Πυροσβέστες. Τέλος επιχειρούν ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, με δύο ομάδες «Δευκαλίωνα» και δύο τροχοφόρους φορτωτές.

22:50 – Ανακοίνωση για την μεταφορά των παιδιών που νοσηλεύονταν στο Παίδων

Μεταφέρθηκαν 21 παιδιά στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριάκου. Τα υπόλοιπα, από τα 36, πήραν εξιτήριο.

22:40 – Οι περιοχές που έχουν αποκλειστεί

-Η περιφερειακή Οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του 414 ΣΝΕΝ έως τη θέση ‘Αγιος Πέτρος

– Η οδός Καλλισίων και Παπαδιαμάντη προς Ντράφι

-Η οδός Δουκίσσης Πλακεντίας και Φίλωνος προς Ντράφι

-Η οδός Αναπαύσεως και Κλεισθένους προς Πεντέλη

Νέα ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ενημερώνει ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία και:

-Στη Λεωφόρο Ανθούσας από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος προς Πεντέλης

-Στην οδό Καλλισίων και Γράμμου προς Ντράφι

22:30 -Νέα ενημέρωση της πυροσβεστικής

Εκ νέου ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την εξέλιξη της φωτιάς στην Πεντέλη

22:25: Άμεση κινητοποίηση για τη διάσωση ζώων

Άμεση η κινητοποίηση με συνεχείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φιλόζωων εθελοντών, φιλοζωικών οργανώσεων και κτηνιάτρων για την διάσωση και περίθαλψη ζώων συντροφιάς και μη.

22:20 – Εκκενώθηκε το Νταού Πεντέλης

Στο ίδρυμα Μητέρα μεταφέρθηκαν 35 παιδιά από το Νταού Πεντέλης. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, εκκενώθηκε και το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. 36 παιδιά και 19 άτομα του προσωπικού μεταφέρθηκαν στο Παίδων Αγία Σοφία.

22:10 – Χωρίς ρεύμα στην Καλλιθέα Πεντέλης – Σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης του οικισμού από την αστυνομία

Διακοπή ρεύματος, λόγω της φωτιάς, σημειώθηκε στον οικισμό Καλλιθέα Πεντέλης. Αυτή τη στιγμή, η αστυνομία, πόρτα πόρτα, απομακρύνει τους πολίτες που δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμα τα σπίτια τους.

21:52 -Φωτιά στην Πεντέλη: Γυναίκα με παιδί εγκλωβίστηκε σε σπίτι και διασώθηκε από εθελοντές πυροσβέστες

Την δραματική διάσωση μιας γυναίκας που εγκλωβίστηκε στο σπίτι μαζί με το μικρό παιδί της περιέγραψε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο εθελοντής Πυροσβέστης Πέτρος Παπαδόπουλος.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τον κο Παπαδόπουλο που εξακολουθεί να βρίσκεται στο φλεγόμενο Ντράφι, ευτυχώς διασώθηκε.

21:40 –  Στις φλόγες σπίτι στο Ντράφι

21: 36 – Δήμαρχος Ραφήνας: Η πυρκαγιά εξαπλώνεται σαν “χταπόδι”

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, αναφορικά με το μικροκλίμα που αναπτύσσει η πυρκαγιά στα πευκόφυτα και ανομοιογενώς εδαφολογικά επίπεδα, τόνισε ότι “δυστυχώς εξαπλώνεται σαν χταπόδι και πολλαπλασιάζονται τα μέτωπα”.

21:19 – Έπεσε η νύχτα, προσγειώθηκαν τα αεροσκάφη

Μόνο με τις επίγειες δυνάμεις θα συνεχιστεί πλέον η επιχείρηση κατάσβεσης.

21:08 – Εκκένωση Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης

Επίσημη ανακοίνωση για εντολή εκκένωση του Νοσοκομείου Παίδων προχώρησαν οι αρχές λόγω της ανεξέλεγκτης φωτιάς στην Πεντέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες  36 παιδιά και 19 μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγιάς Σοφίας. Η μετακίνηση πραγματοποιείται για προληπτικούς λόγους καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η πυρκαγιά δεν κατευθύνεται στην περιοχή.

Στο Παίδων Πεντέλης έχει μεταβεί ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου με στελέχη του ΚΕΠΥ ΕΚΑΒ όπου και συντονίζουν την ασφαλή εκκένωση.

20:54 – Στις αυλές των σπιτιών της Ανθούσας οι φλόγες

Ο αντιπεριφειάρχης Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κόκκαλης μίλησε για ανεξέλεγκτη κατάσταση, τονίζοντας ότι η φωτιά έχει μπει στις αυλές των σπιτιών, στον δρόμο που συνδέει την Παλιά Πεντέλη με Νταού, στο ύψος του Αγ. Νικόλα και πάνω από το γήπεδο της Ανθούσας.

Χάρτης: σε ποια σημεία εξελίσσεται η φωτιά

20:35- Εκπρόσωπος Πυροσβεστικής: Δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους

Για πολύ μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων έκανε λόγο ο Γιάννης Αρτοποιός, εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής, σε έκτακτη ενημέρωση.

Σημείωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένα άτομα.

20:33 – Η εντολή εκκένωσης για Διώνη και Δασαμάρι

20:27 – Εκκενώνονται και οι οικισμοί Διώνη και Δασαμάρι

Εντολή εκκένωσης για τους οικισμούς Διώνη και Δασαμάρι έδωσε η πυροσβεστική, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

20:25 – Έκτακτη ενημέρωση

Έκτακτη ενημέρωση για την πυρκαγιά θα κάνει ο εκπρόσωπος Τύπου του πυροσβεστικού σώματος στις 20:30.

Κοντά και σε άλλους οικισμούς οι φλόγες

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε ότι η φωτιά είναι κοντά στην Καλλιθέα Πεντέλης και γίνεται προσπάθεια να οριοθετηθεί και να μην περάσει στον οικισμό.

20:05 – Εκκενώνεται και η Ανθούσα

20:00 – Εκκενώθηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Την ίδια στιγμή ο πυρομετεωρολόγος κ. Θεόδωρος Γιάνναρος ενημέρωσε ότι η δασική πυρκαγιά στην Πεντέλη έχει λάβει άσχημες διαστάσεις και πως οι εργαζόμενοι αποχωρούν από τις εγκαταστάσεις στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Εκκενώθηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στην Πεντέλη

20:00: Σε δύο μέτωπα η φωτιά σύμφωνα με τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, μιλώντας στο Open, η πυρκαγιά εξελίσσεται σε δύο μέτωπα: το πρώτο  κινείτα προς Ανθούσα, ενώ το δεύτερο καίει το βόρειο κομμάτι στο Ντράφι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις 19:30 οι φλόγες έχουν φτάσει ήδη στα πρώτα σπίτια, στα οποία καταγράφονται μεγάλες καταστροφές ενώ Έλληνες και Ρουμάνοι πυροσβέστες επιχειρούν να σώσουν ό,τι μπορούν. Η Πυροσβεστική αναφέρει μέχρι στιγμής ότι υπάρχουν επιβεβαιωμένες ζημιές σε τέσσερα σπίτια.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί σε συγκεκριμένους δρόμους λόγω της δασικής πυρκαγιάς στην Πεντέλη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε:

  • Περιφερειακή Οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του 414 ΣΝΕΝ έως τη θέση Άγιος Πέτρος
  • Στην οδό Καλλισίων και Παπαδιαμάντη προς Ντράφι
  • Στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας και Φίλωνος προς Ντράφι
  • Στην οδό Αναπαύσεως και Κλεισθένους προς Πεντέλη

Μήνυμα μέσω του 112, στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στις περιοχές Πεντέλη, Νέα Πεντέλη, Ντράφι, Νταού Πεντέλης, Διώνη και Καλλιτεχνούπολη, να παραμείνουν σε ετοιμότητα λόγω της πυρκαγιάς.

Το χρονικό της φωτιάς

Ακόμα δεν είναι σαφές το μέγεθος της καταστροφής. Οι κάτοικοι των σπιτιών αυτών είχαν ειδοποιηθεί για να εγκαταλείψουν το σημείο μέσω του μηνύματος 112, όμως κάποιοι από αυτούς έχουν όμως παραμείνει στο σημείο προσπαθώντας να σώσουν τις περιουσίες τους με κουβάδες και λάστιχα. Από την Πυροσβεστική εκτιμούν ότι οι υλικές ζημιές στην περιοχή είναι πολύ περισσότερες.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε βόρεια της Ανθούσας και κινήθηκε προς ορεινό όγκο Πεντέλης. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι πολύ ισχυροί (ακόμα και 9 μποφόρ) και κάνουν ακόμα δυσκολότερο το έργο της Πυροσβεστικής.

 

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στις 5 και 20 σήμερα το απόγευμα σε χαμηλή βλάστηση ανάμεσα στο Νταού Πεντέλης και στο Ντράφι, ενώ στο σημείο πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι. Όπως δήλωσε, πριν λίγο, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΣ στην ΕΡΤ επιπυραγός, Γιάννης Αρτοποιός, η φωτιά κινείται ανατολικά προς την περιοχή του Ντραφίου και τόνισε ότι πρόκειται για μια δύσκολη πυρκαγιά, ωστόσο θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την ελέγξουν.

 

Η φωτιά ξεκίνησε ανάμεσα στο Νταού και στο Ντράφι της Πεντέλης όπως δήλωσε νωρίτερα στην ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, επιπυραγός, Γιάννης Αρτοποιός.

Ο κ. Αρτοποιός έκανε λόγο για μια δύσκολη πυρκαγιά ενώ απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να ακούνε τις οδηγίες των δημόσιων αρχών. «Αυτή την στιγμή είναι σε γενική επιφυλακή όλη η Αττική και έχουμε καλέσει οχήματα κι από την υπόλοιπη Ελλάδα να συνδράμουν στην πυρκαγιά. Προσπαθούμε να κάνουμε, να κυκλώσουμε την πυρκαγιά, να πάμε σε όλη την περίμετρο έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει καμία περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι κάτοικοι της περιοχής δέχθηκαν κλήση λίγο μετά τις 18:00 από το 112 με το μήνυμα “να είστε σε ετοιμότητα” για την περίπτωση που χρειαστεί να προχωρήσουν οι αρχές σε περαιτέρω ενέργειες στις περιοχές Πεντέλη, Νέα Πεντέλη, Ντράφι, Νταού, Διώνη και Καλλιτεχνιούπολη.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter