Μεσολόγγι: «Σαρώνουν» τον κάμπο για το κινητό του 31χρονου – Καλούνται σε κατάθεση και άλλα πρόσωπα (Video)

Μεσολόγγι: «Σαρώνουν» τον κάμπο για το κινητό του 31χρονου – Καλούνται σε κατάθεση και άλλα πρόσωπα (Video)

Έρευνες από ειδική ομάδα του στρατού πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Το «σάρωμα» από μηχάνημα ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων έγινε σε συγκεκριμένα σημεία. Εκεί όπου οι Αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης έκρυψε ή έριξε στο νερό το κινητό τηλέφωνο και το κυνηγετικό όπλο του θύματος, σύμφωνα με την «Πελοπόννησο».

Οι έρευνες αποδείχθηκαν άκαρπες και ως εκ τούτου η επιχείρηση αναζήτησης της καραμπίνας και του κινητού του θύματος θα συνεχιστούν και την Πέμπτη.

Στο «μικροσκόπιο» και το μπλε τετράδιο

Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν και ένα τετράδιο στο οποίο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 31χρονος Μπάμπης κρατούσε σημειώσεις αλλά και ονόματα ορισμένων ανθρώπων, που πιθανολογείται ότι πραγματοποιούσε οικονομικές συναλλαγές.

Το τετράδιο είχε εντοπιστεί και κατασχεθεί από την αστυνομία την περίοδο όπου ο 31χρονος ήταν αγνοούμενος. Μεταξύ άλλων, φέρεται ότι εντοπίστηκαν σημειώσεις με ημερομηνίες, αριθμούς, τοποθεσίες και ονόματα.

«Απλώνεται» η έρευνα

Οι Αρχές αναμένονται να καλέσουν για κατάθεση και νέα πρόσωπα που πιθανολογείται ότι συνδέονται με την υπόθεση. Όπως σημείωσε αξιωματικός της αστυνομίας στην «Πελοπόννησο»: «η έρευνα δεν σταματάει μέχρι να βρούμε όλα τα στοιχεία. Δεν μένουμε μόνο στον 50χρονο και σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του, θα ‘’απλώσουμε’’ την έρευνα και προς άλλες κατευθύνσεις».

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του Μπάμπη – Οδηγεί στο όπλο του εγκλήματος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter