Μεσολόγγι: Τον πυροβόλησαν με φυσίγγια για αγριογούρουνο – Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση (Video)

Μεσολόγγι: Τον πυροβόλησαν με φυσίγγια για αγριογούρουνο – Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση (Video)

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε τη Δευτέρα σε βάλτο στο Ευηνοχώρι.

Ο δράστης του εγκλήματος φέρεται να πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετικό όπλο ενώ οι πρώτες ενδείξεις από τον ιατροδικαστή είναι ότι η σορός του άτυχου Μπάμπη έφερε πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος φαίνεται να έχει χτυπηθεί από φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνο, κοινόβολα όπως χαρακτηριστικά λέγονται, πισώπλατα και αριστερά.

Η σορός θα παραμείνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και σήμερα ώστε να παρθεί δείγμα DNA ενώ αύριο θα αποσταλεί τους συγγενείς προκειμένου να γίνει η κηδεία.

Τι είπε ο εκπαιδευτής του σκύλου που εντόπισε τον 31χρονο

«Τεχνολογικά, δεν έχει φτιαχτεί καμία συσκευή μέχρι τώρα που να μπορεί να αντικαταστήσει τη μύτη ενός ζώου και ειδικά ενός εκπαιδευμένου σκύλου» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ευάγγελος Αλεξανδρής, ο εκπαιδευτής του Echo, του σκύλου που κατάφερε να εντοπίσει χθες τη σορό του 31 ετών άνδρα στο Μεσολόγγι, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από τις 5 Ιανουαρίου.
Όπως εξήγησε ο κ. Αλεξανδρής, μετά από αίτημα των συγγενών προς την εισαγγελία Μεσολογγίου, διορίστηκε ο ίδιος ορκωτός πραγματογνώμονας ως επικεφαλής της ομάδας «Anubis Coldcase K9» για να συμμετέχει με εκπαιδευμένα σκυλιά στην έρευνα.

Ο Echo, που είναι βελγικός ποιμενικός, ανήκει στην ομάδα των συνολικά 11 εκπαιδευμένων σκύλων ανίχνευσης που διαθέτει η «Αnubis Coldcase K9 Team» και έχει συμμετάσχει και σε άλλες επιχειρήσεις. Μάλιστα, η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία, με σχετική της ανακοίνωση, εξέφρασε την πρόθεσή της να βραβεύσει τον συγκεκριμένο σκύλο ανιχνευτή και τον επικεφαλής εκπαιδευτή του. Όμως ο κ. Αλεξανδρής, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς κρίνει την πρόθεση της Φιλοζωικής, είναι κατηγορηματικός: «Το βραβείο ανήκει στην οικογένεια του θύματος που έκανε τόση υπομονή. Εμείς κάναμε απλώς τη δουλειά μας…».

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Νέος κύκλος ερευνών από τις αρχές – Τι ψάχνουν στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter