Μεσολόγγι: Βίντεο «καίει» τον κρεοπώλη στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου

Μεσολόγγι: Βίντεο «καίει» τον κρεοπώλη στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα την Παρασκευή φαίνεται να «καίει» τον 50χρονο κρεοπώλη από το Μεσολόγγι, ο οποίος έχει συλληφθεί όσον αφορά στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA, στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ο 50χρονος κρεοπώλης λίγη ώρα αφότου χάθηκαν τα ίχνη του φίλου του, να πηγαίνει σε μίνι μάρκετ της περιοχής και να αγοράζει ένα ρολό χαρτί κουζίνας. Όπως φαίνεται καθαρά από το βιντεοληπτικό υλικό, ο κατηγορούμενος είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, βιαστικός, κοιτάζει διαρκώς προς το αυτοκίνητό του και πετάει τα χρήματα στον πάγκο.

«Τον έφαγε πισώπλατα»

Η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, που αγνοείται στο Μεσολόγγι, δήλωσε την Παρασκευή πως θεωρεί ότι ο φίλος του γιου της «τον έφαγε πισώπλατα».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στο «Φως στο τούνελ» του MEGA, η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι είπε: «Λογικά ξέρουν. Κάποιος έχει δει κάτι. Να μιλήσουν θέλω. Πηγαίνω στα χωράφια να ψάξω και νομίζω θα μου μιλήσει το παιδάκι μου. Θα μου πει “μαμά, εδώ είμαι”. Δεν μπορεί να χάθηκε. Το παιδί δεν είναι βελόνι. Και αυτός ο ίδιος να μιλήσει. Δεν γλυτώνει έτσι και αλλιώς. Είμαι 100% σίγουρη ότι το έχει κάνει. Εμένα μου μιλούσε πολύ ειρωνικά εκείνη την ημέρα. Ήταν φίλος του. Σηκώθηκε, πήγε στο χωριό, τεσσερισήμισι ώρες μακριά και να μην πάρει ένα τηλέφωνο; Να μου πει, “Γεωργία, βρήκες τίποτα από τον Μπάμπη”; Σαν φίλος. Αυτός τον πήγε εκεί. Ήταν πολύ στεγνός. Μου το έφαγε πισώπλατα το παιδί».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Όπου και να πήγαινε, μου έλεγε ότι θα πάει για καφέ, ότι θα πάει για κυνήγι, για να μην ανησυχώ. Εκείνη την ημέρα, δεν μου είπε τίποτα. Ο κολλητός του φίλος μού είπε πού θα πήγαινε. […] Από αυτόν έχει γίνει. Γιατί χρωστούσε τα χρήματα. Τον πήγαινε αύριο και αύριο. Το γνώριζα ότι του χρωστούσε λεφτά από το καλοκαίρι. Του είχε δανείσει κοντά έναν χρόνο. Όλα μαζί, μαζεμένα 17.000 ευρώ. Τα 7.000 ευρώ είναι μέσω e-banking, περασμένα, φαίνονται, τα άλλα είναι στο χέρι λογικά».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter