Μεσολόγγι: Νέος κύκλος ερευνών από τις αρχές – Τι ψάχνουν στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου (Video)

Μεσολόγγι: Νέος κύκλος ερευνών από τις αρχές – Τι ψάχνουν στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου (Video)

Συνέχεια στις έρευνες θα δοθεί το πρωί της Τρίτης στην βαλτώδη περιοχή του Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι. Πρόκειται για το σημείο όπου τη Δευτέρα εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη αποσύνθεση που φέρεται να ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, ο οποίος αγνοούταν από τις 4 Ιανουαρίου.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το άψυχο σώμα έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, γεγονός που οδηγεί σε νέο κύκλο ερευνών, τόσο για τον εντοπισμό του φονικού εργαλείου, όσο και από τυχόν εύρεση του κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων από τα οποία μπορούν να προκύψουν επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση.

Παράλληλα, η αστυνομία αναμένεται να εξετάσει βιντεοληπτικό υλικό που έχει στην διάθεσή της.

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης

Το πρωί της Τρίτης θα διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του 31χρονου άνδρα, που βρέθηκε με τραύματα από όπλο σε θέση πρηνηδόν, σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς.

Αναμένεται παράλληλα να ξεκαθαριστεί εάν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός ή σε άλλο σημείο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην βαλτώδη περιοχή που εντοπίστηκε η σορός του.

Η επίσημη ταυτοποίηση της σορού αναμένεται να γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα, όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter