Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του Μπάμπη – Οδηγεί στο όπλο του εγκλήματος

Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του Μπάμπη – Οδηγεί στο όπλο του εγκλήματος

Συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο και το κινητό του Μπάμπη και φέρεται να υπάρχει ένα στοιχείο πως το κινητό και το όπλο δεν αποκλείεται να βρίσκονται μέσα στην πόλη στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega τα κινητά τηλέφωνα έδωσαν στίγμα. Όπως όλα δείχνουν το κινητό του Μπάμπη φαίνεται να δίνει μία ένδειξη και να έχει μεταφέρθει μετά τη δολοφονία. Έτσι όλα τα στοιχεία συντείνουν στο να πέταξαν το κινητό του θύματος σε άλλο σημείο από εκείνο που βρέθηκε η σορός του 30χρονου, κι αυτό το σημείο μάλλον είναι στην πόλη του Μεσολογγίου.

Επιπλέον, φαίνεται κίνηση και άλλων ατόμων στην επίμαχη περιοχή από τις κεραίες κινητών τηλεφώνων, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού θα περάσει την Τεράρτη ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 30χρονου Μπάμπη Κούτσικου πέρασε λίγη ώρα μετά τις 12.30 την πύλη των κεντρικών φυλακών της χώρας, όπου θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί μακριά από τους άλλους κρατούμενους και για λόγους ασφαλείας θα προαυλίζεται μόνος του.

Ο ίδιος συνεχίζει να μην «σπάει» τη σιωπή και φέρεται να είπε: «Έχω τα χέρια μου καθαρά, δεν έχω καμία σχέση».

Με δεκάβολο κυνηγετικό πυροβόλησε από κοντά τον Μπάμπη ο δολοφόνος

Τελειωμό δεν έχει το θρίλερ στο Μεσολόγγι καθώς ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 31 ετών Μπάμπη που βρέθηκε νεκρός μετά από 18 ημέρες, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστεί το όπλο που χρησιμοποιήθηκε αλλά και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιατροδικαστική, που έχει ως στόχο να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου του άτυχου Μπάμπη, ο 31 χρόνων άνδρας δέχτηκε έναν πυροβολισμό από κοντινή απόσταση. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Ο άτυχος Μπάμπης δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές βρήκαν φυσίγγιο είναι για αγριογούρουνα, παρόμοιο δηλαδή με αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα, και βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, σε μικρή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός.

Δεν αποκλείουν τη συμμετοχή συνεργών

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στη βαλτώδη περιοχή του Ευηνοχωρίου, με στόχο τον εντοπισμό νέων στοιχείων σχετικά με το έγκλημα. Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης της καραμπίνας του 31χρονου από τον δράστη με σκοπό να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Πάντως, η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει τη συμμετοχή συνεργών. «Η θετική εξέλιξη της ανεύρεσης της σορού του άτυχου νεαρού θα μας δώσει σίγουρα περισσότερα στοιχεία για την έρευνα. Στοιχεία τα οποία θα μπορούν να αποκλείσουν ή να αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού στο συγκεκριμένο έγκλημα… Υπάρχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια και αυτό προκύπτει από το χρονικό διάστημα το οποίο είναι περιορισμένο. Ο άνθρωπος αυτός κινήθηκε στην περιοχή και τέλεσε αυτό που έχει τελέσει και ήδη είναι προφυλακισμένος και σίγουρα κατά την άποψή μας έχει κάποιον η κάποιους οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει να διαπράξει αυτό το ειδεχθές έγκλημα», είπε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter