Μεταγραφές: Αναζητούν παίκτες σε τιμή ευκαιρίας

Μεταγραφές: Αναζητούν παίκτες σε τιμή ευκαιρίας

Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα μπαίνει στην τελευταία της εβδομάδα και κύριο χαρακτηριστικό για της ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 είναι το φτωχό πάρε δώσε των 14 ΠΑΕ. Και το ερώτημα που πλανάται είναι αν αυτό αφορά το γεγονός ότι λεφτά για ξόδεμα δεν υπάρχουν, οπότε θα βγει η χρονιά κουτσά στραβά, ή το ότι οι ομάδες δεν βρίσκουν παίκτες-λαβράκια, όπως συνηθίζουν να βαφτίζουν τους ποδοσφαιριστές που αποκτούν επειδή είναι φτηνοί και έρχονται από τα αζήτητα με την ελπίδα ότι θα πιάσουν τον πρώτο αριθμό του λαχείου.

Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να υπάρξουν αρκετές αφίξεις ξένων παικτών στη μεγάλη λίγκα. Γιατί εκτός των άλλων υπάρχουν και οι λύσεις ανάγκης με παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι, δεν έχουν βρει ομάδα και τρέχουν στο φινάλε να υπογράψουν πολύ πιο φτηνά απ’ ό,τι θα συνέβαινε νωρίτερα.

Ο Παναθηναϊκός, που η απόδοσή του έχει ήδη αρχίσει να κάνει… νερά, χρήζει μεταγραφικής ενίσχυσης και απέκτησε ήδη τον Πολωνό αριστερό μπακ Πούχατς και τον Ούγγρο μέσο Κλαϊνχάισλερ. Η ΑΕΚ για την ώρα έχει μόνο επιστροφές δανεικών παικτών της, ενώ ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δύο ακραία μπακ της Φλαμένγκο. Τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Ροντινέι και τον συμπατριώτη του αριστερό μπακ Ραμόν Λίμα, ενώ φέρεται να αναζητά βασικό αριστερό οπισθοφύλακα. Για την ώρα ξεσκαρτάρει το ρόστερ του, που είχε φτάσει να αριθμεί 40 παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ ήδη πραγματοποίησε μια μεγάλη μεταγραφή, αυτή του 34χρονου Βραζιλιάνου Τάισον (με τη σπουδαία καριέρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ), που έκανε μάλιστα ντεμπούτο με γκολ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αρης έκανε μια πολύ καλή μεταγραφή με τον Τσέχο μέσο Νταρίντα, ενώ επέστρεψε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Βόλος έχει ήδη προχωρήσει σε τέσσερις μεταγραφές και παράλληλα ξεκαθαρίζει κι αυτός το ρόστερ του, ενώ Αστέρας και Ατρόμητος δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε μεταγραφές και ο ΟΦΗ έκανε δύο. Τρεις παίκτες έχει ήδη πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα και μία μεταγραφή έκανε ο Παναιτωλικός, τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ Μπουζούκη.

Από τις τρεις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους ο Ιωνικός ήδη έχει τέσσερα νέα πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο είναι οι –όχι και τόσο– παλιοί γνώριμοι Βαλεριάνος και Καμπράλ, ενώ αποχώρησαν επτά ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Αοσμαν. Η Λαμία έχει φτάσει τις επτά μεταγραφές, πιο πολλές από κάθε άλλη ομάδα της λίγκας, ενώ ο Λεβαδειακός τις δύο.

Το πάρε δώσε των 14 ομάδων

ΑΕΚ

Ηρθαν: Λάτσι (επιστροφή), Μπότος (επιστροφή), Φερνάντες (επιστροφή) Εφυγε: Τσιντώτας

Αρης

Ηρθαν: Αμπ. Καμαρά (δαν.), Νταρίντα

Εφυγε: Ντιόπ

Αστέρας Τρίπολης

Ηρθαν: –

Εφυγαν: Στάνκο, Κανελλόπουλος, Γκρόζντανιτς (δαν.), Μιχόπουλος (δαν.)

Ατρόμητος Αθηνών

Ηρθαν: –

Εφυγαν: Μουνίθ, Ανθουλάκης

ΝΠΣ Βόλος

Ηρθαν: Πιρές, Σι, Τσιρίνος, Καρτάλης, Γκάγκι

Εφυγαν: Νοκέρτ, Φερνάντες, Λυμπεράκης, Μπατόκιο, Σταμένκοβιτς, Νίνης, Τσέλιος

Ιωνικός Ν.

Ηρθαν: Γουλέρι, Καμπράλ, Ρουμπουλάκου, Βαλεριάνος Εφυγαν: Αοσμαν, Ν. Ιωαννίδης, Μεντόσα, Σερβιλάκης, Μίλο, Κοκκίνης, Οφόσου

Λαμία

Ηρθαν: Παούλαβετς (δαν.), Αμπαντά, Στάνκο, Νικοπολίδης, Βέργος, Μαρτίνεθ, Βασιλαντωνόπουλος Εφυγαν: Μποάκι, Μαργαρίτης (δαν.), Μπενίτες, Προβυδάκης (δαν.), Μαρμεντίνι (δαν.)

Λεβαδειακός

Ηρθαν: Αγγελόπουλος, Νταμπό Εφυγαν: Σαντομιέρσκι, Ρεγκίς

Ολυμπιακός

Ηρθαν: Ροντινέι, Λίμα Εφυγαν: Αμπ. Καμαρά (δαν.), Κούντε (δαν.), Ντε Λα Φουέντε, Ι. Μασούρας, Κούτρης, Λαλά, Μπόουλερ, Βρσάλικο

ΟΦΗ

Ηρθαν: Μπάκιτς, Μοσκέρα Εφυγαν: Στάικος, Ντουρμισάι (δαν.), Μπουζούκης

Παναθηναϊκός

Ηρθαν: Κλαϊνχάισλερ, Πούχατς (δαν.) Εφυγαν: –

Παναιτωλικός

Ηρθε: Μπουζούκης Εφυγε: Κορνέλιους

ΠΑΟΚ

Ηρθαν: Κανίς, Τάισον Εφυγε: Κανίς (δαν.)

ΠΑΣ Γιάννινα

Ηρθαν: Νίνης, Τσίνο, Τσιντώτας

Εφυγε: Μπαγκαλιάνης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter